BIG day...och jag missar den!

Idag är en stor dag hemma i Tempe:

1. Årets sista fotbollsmatch, vår största match, vår rivalmatch, ASU mot University of Arizona Wildcats, är på hemmaplan!! Matchen är slutsåld och det är "total blackout" vilket innebär att alla, spelare som fans kommer ha på sig svarta kläder = sjukt coolt! HELA stan kommer se matchen och det är stor folkfest! Det har laddats i över en vecka över hela skolan. Detta hängde till exempel i vårt gym hela veckan.





2. Svenska dam fotbollslandslaget är i Phoenix (!) och ska spela match mot USA ikvall kl 19, i PHOENIX!

3. När allt detta spektakel pågår hemma i Tempe så kommer jag och resten av simlaget sitta på en 6 timmars nattlig bussfärd från LA...



Mycket På Gång

Dualmeetet i Söndags mot Southern California var inte riktigt lika energisprakande som mot UCLA och vi förlorade. Men, det händer ibland och från helgen tar vi iallafall med oss en fin fin seger över UCLA som vi kommer leva på länge!
Jag hann iallafall träffa Stina Gardell i Söndags och vi hann med en 20minuters lunch där vi hade fem minuters uppdateringar om vad som hänt i våra liv de senaste månaderna.


Två dagar återhämtning efter en tuff helg och sedan iväg till Long Beach, California där jag befinner mig just nu för att tävla höstens lite större tävling. Började bra igår med att vi vann 4x100 medley över storskolor som både Cal och Stanford. Vårt medleylag is "the shit" skulle man kunna säga!!

Två dagar till av tävlande och sen bär det av mot SVERIGE för att fortsätta det intensiva tävlandet med ett Svenskt Mästerskap!!

Tio år sedan sist!!!!

JAAAA, ÄÄNTLIGEN!!! Det var 10 år sedan ASU slog UCLA sist men idag, mitt senior year, var det äntligen vår tur igen!!

Jag var så exhalterad så jag inte visste vart jag skulle ta vägen innan tävlingen började. Adrenalinet pumpade och alla hade klart bestämt sig för att i år skulle vi bara vinna det här Dual meetet.

Och som vi gjorde det också, Tävlingsrekord till höger och vänster, ett skolrekord mitt i alltihopa, personliga rekord och ASU etta, tvåa och trea i massor av grenar, Hejja, vifta och skrika, och sedan bada av däremellan.

Vi kom till sista lagkappen och var osäkra på hur vi låg till poängmässigt. Då blir vårt första lag diskade!! DÅ var jag nervös vill jag lova, men det spelade ingen roll i slutändan för vi vann ganska klart över the "Bruins"!!

2001 var sist vi slog dem så det var verkligen på tiden, ASU swimming and Diving is on its way up that´s for sure! Jag är så glad att jag fick vara med om den här dagen innan jag slutar min karriär på ASU.

Denna dag tog rejält på min energi så nu är det dags att krypa till kojs, för imorrn väntar University of Southern California, vilket kommer bli en rätt tuff match, med tanke på att de är jusst nu rankade trea i landet. Men ska de vinna så ska vi iallafall ge dem en fight!
Det är sådana här tillfällen jag förstår varför jag älskar den här sporten så mycket!!


"UC-Lame" haha!



ASU vs Wisconsin

I lördags var det dags för årets Dualmeet #2 för säsongen. Det var University of Wisconsin som stod på schemat och dagen till ära hade temperaturen sjunkit från 28 grader till 18 under natten, inte jätte skönt. Men man är ju en viking som simmat ute SM i ur och skur så det gick rätt bra ändå.
I Wisconsins lag finns Rebecka och Caroline Palm från Linköping. Alltid kul att träffa svenskar och idag var det hela sex stycken som sprang runt på bassängplan.
ASUs tjejlag vann ganska klart vilket var kul då Wisconsin är rankade bättre än oss. Det är så kul att säsongen äntligen dragit igång!!! Nästa vecka väntar UCLA (årets viktigaste dualmeet) och Univetsity of Southern California där Stina Gardell går!


Jesper, Elina, Rebecka, Rebecca, Caroline och Deniz dagens svenska-simmare skörd





Direkt efter tävlingen fick jag i ett tempo a la Speedy Gonzales byta om till finklänning och klackskor och rusa iväg på bröllop mellan vår Svenska vän Sofia och hennes Ken <3 man skulle kunna säga att det var en intensiv lördag som började tidigt och slutade...sent.


Elina, Jag och Johanna är bröllops redo!

Arizona sunrise

Arizona har några av de vackraste soluppgångarna och solnedgångarna jag sett. Att efter en timme av morgonträningen helt plötsligt väckas till liv av några solstrålar i vattnet och en himmel som ser ut så här gör resten av passet en aningens mer njutbart


RSS 2.0