Avokado

Avokado är bland det bästa jag vet!! Så ni kan tänka min förtjusning när jag upptäckte att dessa GIGANTISKA Avokados (?) finns i var och varannan trädgård här i Miami!!


Roadtrippen!

 Resan från Arizona till Miami skedde alltså med Bil, fullproppad med mina grejer. Även om jag redan innan färden hade rensat ut en hel del så kan man lätt konstatera att man samlat på sig en del saker under fyra år!!

 

Vi började resan från Phoenix klockan tio på kvällen och körde heeela natten. jag fick första sovskiftet - tack för det! Varje gång jag vaknade var vi i Texas, Texas, Texas och ännu mer Texas!! Efter att vi kört i nästan 20 timmar på som dessa var vi fortfarande i...TEXAS!!

  

Never ending roads of Texas... 

 

Efter ett litet stopp i San Antonio för att se The Riverwalk och ett stopp över natten i Houston hos våra vänner Henrik och Carrah där vi var fruktansvärt slitna kom vi äntligen ut ur Texas och in i gröna Louisiana och vårt nästa stopp - New Orleans!!

 

 

The Riverwalk med Pamela 

New Orleans - Jazz musikens huvudstad och en fantastiskt massa roliga människor och god mat!! Mumma!

 

Dag 2 i New Orleans ramla vi in i "Red Dress Run" där ALLA var uppklädda i röda klännings kreationer. Killar, tjejer, gamla, unga, alla hade röda klänningar och fyllde hela Bourbon street till en stor fest. Jag och mina resvänner hade gjort lite dålig research och blev rejält medvetna om att vi inte följde dresscoden denna speciella dag!

 

 

 

 

Red dress "run"/Party

 

Efter New Orleans ville mina vänner till Miami så fort som möjligt. Det blev en 14timmars rutt genom Louisiana, Mississippi, Alabama och Florida...hela vägen ner till Miami! På 72 timmar hade vi tagit oss från öknen och vännerna i Phoenix till sandstränderna och det okända i Miami.

 

Soluppgång i Texas...

 

Solnedgång i Alabama...

 

Sedan Slutade bilduppladdaren att sammarbeta...Så detta får duga tills vidare..


The New Deal - Miami, Florida

Efter ett Olympiskt år ställer man sig alltid frågan vad nästa steg i ens liv/simmarliv skall vara.
Eftersom jag är klar med skolan men får stanna i USA ett år till och jag vill fortsätta simma så tog jag mitt pick och pack, stuva in det i min bil och flytta till Miami, Florida där jag nu befinner mig!

Varför Miami undrar ni då?

Jo här finns nämligen University of Miami som har en liten proffsgrupp som tränar för Aaron Ciarla, en ung väldigt duktig sprinttränare som har lärt från de bästa och även coachat några av de bästa sprintarna i världen. En smått okänd men blivande stor coach om jag får säga mitt. Nu ska det ÄNTLIGEN sprintas efter några år av lite väl mycket college gnetsimning.

Här kommer jag träna med bland annat Arianna Vanderpool-Wallace (OS-finalist på 50 fritt) och John Cristie (en av USAs bättre bröstsimmare)

Från Sverige finns här Sofia Johansson och My Fridell (Båda Helsingborg) och jag tror att Sofia och jag kommer pusha varandra fantastiskt bra på träningarna då vi simmar exakt samma saker, och har två väldigt tävlingsinriktade hjärnor som inte ger upp i första taget.


I am ready for the new deal in my life!!

Frågor på det?



Det här var rutten för vår Roadtrip till Miami..!


Jag och Sofia eller Sofia och Jag (Vem är vem?)



The deal

Hej allihopa och ursäkta min frånvaro. Det blir lätt så under sommar månaderna.

Efter en hel del kämpande, tävlande, toppande och omladdningar så slutade det med att jag inte kvalade in till de Oympiska Spelen i London som varit mitt mål så länge. Jag tänker inte gå in på någon officiell analys om vad som hände och inte hände men året har bestått mycket av skadeperioder som gjort att jag inte kunnat träna fullt ut som jag velat och i slutändan ville inte kroppen vad knoppen ville. Det blev till att sitta i TV soffan och se när 100m bröstsims finalen starten gick.


Livet är hårt och blir inte alltid som man tänkt sig men visst lär man sig något av varje motgång tyvärr...



RSS 2.0