Mare Nostrum in France

Nu är man hemma igen efter nästan en veckas vistelse på Franska sydkusten. Det hanns med tävlande, tränande, solande på stranden och massa galenskaper med Juniorgänget från Täby Sim - Pizzaätande hos världsmästaren i pizzabakande, påhittad franska (eftersom ingen förstår engelska i detta land) plastlakan i sängen och en hel del bra simning att titta på!

Simningen gick okej för min del. Inget att hurra över men inte heller något att gråta över.

32.06 och en 4e plats på 50 bröstsim för det bästa ja kunde göra denna helg, men det är ju inte nu man ska vara bra som tur är.




Delar av Täby Sims cykelcrew, hurtiga som vi var hyrde vi cyklar som vi raceade fram och tillbaka till poolen. Dock gick säkert hälften sönder av antingen för hårt användande eller för tunga simmare.




Jag upptäckte att Jennie också kunde göra en treklöver med tungan, inte ofta jag träffar någon som kan det!




Tävlingspool i strålande solsken




och såklart en väldans trevlig avslutningsbankett



au revoir




Ryssgym vs Lyxgym

Nu när man är hemma igen går man från att gymma med en grupp på 15 pers till att gymma själv, halvmotiverat kan tyckas, men det funkar.

När jag skulle fixa ett sommarmedlemskap på gymmet i simhallen kom det flera påtryckningar om att jag kanske borde träna på Nautilus som ju är "lite fräschare än gymmet där nere i källarn." Detta fräschare gym är också mer känt som "lyxgymmet" enligt mig. Där går äldre damer och herrar och tunna tjejer i de senaste workout kläderna. Jag känner mig inte riktigt hemma varken i den äldre eller tunnare kategorin.

Jag tackade flera gånger bestämt nej till maskinerna som hjälper en att göra en situps och gick ner till betonggymmet i källaren där det luktar brottarbralla och spelas Bandit rock och man får lyfta vikterna helt själv, för där trivs jag bäst.

Och som en av mina tyngdlyftar vänner sa nere i källarn: "Det är så skönt att vara här nere för de har det jag behöver utan krussiduller och så behöver man inte klä upp sig heller"


Hellre Svett, ett gäng tyngdlyftare, bandit rock, slitna vikter och brottarbralla än pensionärer, maskiner och lugna favoriter.


over n' out



Provisorisk P-skiva

I helgen när jag var och tävlade hade jag olyckligt nog glömt min p-skiva hemma. Men innovativ som jag är löste jag det med vad jag hittade i bilen... En servett och en bläckpenna =)
Jag fick ingen p-bot så antagligen fungerade min servettskiva.














RSS 2.0