Pumpkin Carving

Nu har jag "Carvat" en pumpa för första gången i mitt liv. Jag slog upp ordet Carve och orden som kom upp var "snida", "hugga ut", "Rista".....  Ja så man skulle väl kunna säga att jag har "snidit en pumpa".

Hela tjejlaget samlades hemma hos Penelope och började kladda med pumpa kärnor och Halloween konstverk, ganska mysigt faktiskt. Ännu en typiskt Amerikansk grej att checka av på vår "måste-göras-i-USA-listan"








Här är mitt konstverk, Vad tycks?




Återhämtning

I Lördags när jag kom till morgonträningen var jag lite lagom nervös och helt inställd på att köra ett mjölksyra pass. Men det blir inte alltid som man tänkts sig (lyckligtvis i denna situation) för jag och Stephen blev tilldelade en alldeles egen grupp och vår tränare börjar passet med att säga orden vi väldigt sällan får höra:

"Today....we are going to....rest"

Jag höll på att ramla i poolen av förvåning?! Vi två fick alltså ett fartpass utbytt till ett rent återhämtningspass med bara massa chillidill serier! Bara att tacka och ta emot. 

Jag njöt av varenda sekund för man vet aldrig när man får en sån här möjlighet igen.





Krya på Dig!

Jag vill tillägna detta inlägg till min kära syster Victoria som häromdagen äntligen/tyvärr fick operera sitt ben som krånglat väldigt länge. Nu är hon ett levande apotek och hoppar runt på ett ben. Som tur är finns pappa hemma och tar hand om henne och snart kommer även mor min hem och kan vara sjuksyster.


Krya på dig Victoria!!







Första Dagen

Första dagen på tävlingen avklarad och passet startade otroligt bra med att vi krossade alla (inklusive U of A som är rankade 3a i landet) på 4x75 medley när vi vann med 7m!! Kan bli riktigt kul med detta lag denna säsong!!!


På slutet blev det rätt intensivt då det var på väg att bli storm och de ville hinna klart passet innan åskan började. Så det var lite kaos med sandstorm, inga pauser, heat som praktiskt taget startade innan heatet innan gått i mål, blåst och åska. Avbad blev det inget av då blixtarna började komma precis lagom till det...Kan bli kul imorrn när dag två av denna tävling drar igång......

First meet

Om en timma sätter vi oss i bussarna ner mot Tuscon och University of Arizona, där vår första tävling för säsongen går av stapeln!! Ska bli jätte kul, men ovant, det var ju ett tag sedan vi tävlade.

Vi kommer möta UNLV (University of Las Vegas Nevada), Kansas och University of Arizona i en upptrappning tävling innan säsongen drar igång på allvar!


GO DEVILS :)


Facebook breakup

Efter att tidigare haft problem med vissa Facebook bilder fick vi idag en challenge av Dorsey:

 -Vi ska avaktivera våra Facebook konton i tio dagar med start ikväll-

De som klarar det kommer få gå och ha kul på ett trampolinställe istället för att träna ETT pass.
Det kan nog vara bra för både kropp, själ och skolarbete att koppla bort detta sociala medium ett par dagar. Så vill man få kontakt med mig de närmaste dagarna så är det gamla hederliga mailen som gäller eller kanske till och med ett handskrivet brev!?

Jag kommer nog klara det ganska bra men för vissa andra i laget som låter halva sitt liv bestå utav facebook-status-uppdateringar kommer det nog bli jobbiga tio dagar.



 



Så nu är det gjort, Bye bye facebook, bye bye kontakt med människor i världen
Hello face-to-face möten, hello Homework!






Hagelstorm?!

Hagelstorm i Arizona?! "Nu går solen upp i norr" som min farmor skulle sagt.
I Måndags och Tisdags regnade det vita golfbollar från himlen. De slog hål på både bilrutor och husfönster. Jag bara hoppas att ingen blev träffad i huvudet för det kan aldrig slutat bra.

Träningen blev till och med INSTÄLLD måndag eftermiddag och avbruten tisdag på grund av stormandet med blixtar och åska (dock inget hagel då) då är det riktiga grejer på gång om till och med "Dorsey-the-machine" (min tränare) är tvungen att avbryta en träning. Det måste varit ritkigt jobbigt för henne...



Det här är ju sjukt



*




Life is not measured by the number of breaths we take
but by the moments that takes our breath away






RSS 2.0