"Internationaliserad"

Antagningen till denna uttagning har skett internationellt både inom och utom Europa, vilket har lett till att vår klass består av elever från 14 olika länder!!! 

Ni kan ju tänka er att en del kulturkrockar, konstiga missuppfattningar och spännande kulturutbyten sker dagligen. Det vill säga, Becca i sitt rätta internationella element :) 

Länder representerade är:

Italien
Sverige
Belgien
Armenien
Ukraina
Tyskland
Österrike
Spanien
Somalia
Tanzania
Nigeria
Brasilien
USA
Haiti 




Dåndimpen och klordoft

Vad är bland det första man gör när man precis flyttat till Italien? 

Om man heter Rebecca så ser man till att leta rätt på en simhall! Sagt och gjort - simhallskort är inköpt och häromdagen ramlade jag över ett gäng hobbytriathleter som gärna ville att ja simmade med dem. Riktigt kul men Oj vad ovan min arma kropp är att ha lite tempo på träningen dessutom med ett gäng vuxna män i hasorna! Jag Var fysiskt helt förstörd resten av dagen men psykiskt full med energi!! 

Mina klasskamrater däremot verkar tro att jag är nägon slags galning eller att jag fått dåndimpen för att jag frivilligt går upp kl 6 för att träna, fixar matsäck till frukost och kommer till skolan men blött hår och märken efter glasögonen i pannan. För mig är det som att "komma hem" in i gamla invanda rutiner :) 



På bilden finns inga triathleter utan bara tantaluttorna i blommiga badmössor som har vattengympa! 





Inflytt

Efter tre långa veckor boende på hostel fick jag och min roomie Naïké äntligen flytta in i eget boende. 

Och som Naïké sa "jag längtar tills jag inte behöver ha min kavaj och mina tonfiskburkar På samma hylla i garderoben" sammanfattar vår alldeles för långa hostelvistelse ganska bra. 

Men självklart går inte allt som på räls bara för det utan vi flyttade in utan värme... Alltså inget varmvatten, ingen spis och 12grader varmt inomhus! MEN det är väl en värdslig sak när man faktiskt får sova i ett eget rum och ta upp HELA kylskåpet med mat :) 

Lite lätt slitna efter en tripp till IKEA och faktumet att vi kan spela dunka dunka musik nästan så högt vi vill :) 





RSS 2.0