Puppy uppdatering

Vi hittade aldrig någon ägare till den lilla hunden som vi döpte till "Leo". Vårt sista hopp var att min tränare skulle adoptera honom, vilket skulle varit en underbar lösning, hon var så nära så nära att ta hand om honom men det gick inte heller tyvärr..
Så det enda vi kunde göra var att lämna in honom till stället där ensamma och övergivna hundar enligt lag skall hamna inom sex dagar, annars skulle vi blivit ägare automatiskt, och det skulle inte gå det heller hur mycket vi än skulle vilja...

Det var ett hjärtskärande avsked då både hund och människor lyckats fästa sig vid varandra rätt mycket på ett par dagar. Att då tvingas att sätta ner honom i en cementlåda på ett hundhem var det sista vi ville göra och även "Leo" hade svårt att släppa taget om Johannas armar när vi lämnade av honom...




Jag menar, hur kan man INTE tycka om denna lilla pupp?




Vi ska ha lite koll på honom och se om han blir adopterad inom de närmaste dagarna.






Puppy

Igår när min kompis, och för övrigt även nya rumskamrat, Michaela, var ute och körde bil på kvällen höll hon på att köra på den här lille krabaten som sprang runt alldeles för sig själv. Hon försökte hitta en ägare men när någon sådan inte hittades fick den lille följa med hem till oss där han nu befunnit sig sedan igår kväll. Han är otroligt söt men har lite problem med det där vart man ska uträtta sina behov någonstans. Han tyckte att heltäckningsmattan var ett bra alternativ, det tyckte inte vi...

Nu är vi alla satta i detektiv arbete och sätta upp lappar för att hitta ägarna och vi ska lämna in honom på ett hundhem där förmdoligen ägarna kommer leta efter honom.





Någon idé om vad han kan va för ras?




Sommaren är kort

Sommarn är över, det var tyvärr ett faktum när jag lämnade Sverige för några dagar sedan. Det var iof underbart att få andas in smyg höstkylan på mornarna innan det var dags att ta sig an super värmen i Arizona. Förutom ett väldigt roligt VM hann jag även med några få men dock värdefulla dagar i Sverige. Tack alla som varit med och gjort min minisommar i Sverige och VM i Shanghai super bra!



Familjemys (jag har inte den på alla fyra Victoria..)



Tylösandmys




Midsommarmys




Sommarbad!





Stockholmsmys




SM med underbara täbysim!!




Mitchy och Jag i Kina!






Hemma från VM och Kina

VM finalen var riktigt kul att simma och uppleva och även om jag tidsmässigt inte nådde upp till mina uppsatta mål så är ändå en VM-final och 8e bäst i världen ett bra resultat för den enda grenen jag simmade på VM. Kul att veta att man kan ta sig till en VM-final utan att simma på topp. Så även om jag nog verkade rätt besviken efter loppet har jag nu insett att jag är glad med mitt resultat från VM 2011.

Förutom in VM-final var en av höjdpunkterna på VM när min klubbkamrat Therese Alshammar ÄNTLIGEN tog VM-guld på 50m frisim! Det var så otroligt underbart att se hennes glädje efter målgången och glädjas med henne. Jag är otroligt imponerad och glad för hennes skull och nu gäller det bara att fortsätta som hon gör så att hon äntligen får sitt efterlängtade OS-guld nästa år!

Nu väntar ett par veckors ledighet från simning, träning och måsten innan jag åker tillbaka till USA för att påbörja träningen inför the big year of 2012!

RSS 2.0