klorvatten vs saltvatten

 
Det blir ju väldigt mycket simning och klorvatten i mitt liv så för några dagar sedan kände jag för att testa något nytt och annorlunda. Jag åkte och seglade för första gången i mitt liv med en grupp människor jag aldrig träffat förrut. Spännande att lära sig något nytt, tydligen var jag en baddare på att styra och blev erbjuden att vara med i något race om någon vecka! Fast då är jag ju iväg och racear i vattnet i Kina så det gick inte. Jag fick ju även lära känna lite nya människor som har saltvatten istället för klorvatten i huvudet varje dag. 
 
 
       
Mitt crew minus kameramannen
 
 

Sprintheaven!

Jag befinner mig verkligen i Sprinthimlen här i Miami. Det är som om de plockat ut allt de bästa med simträning och lagt ihop det till ett simprogram. Max sprints, lång vila, återhämtning, fart träning, mjöklsyra träning, mycket styrketräning och extrem detalj fokus och mycket start och vändningsträning.
 
Jag har fyllt på med distansträning så de räcker hela livet ut under College så nu lever jag det goda livet och det ska bli kul att se vad det ger för resultat när jag nu drar iväg på dessa tävlingar inom några veckor!!
 
2/11-3/11 Världscupen Peking
6/11-7/11 Världscupen Tokyo
10/11-11/11 Världcupen Singapore
 
 
World tour - Tjihu!
 
 
 
 
 
 

Beachpractice

En fördel med att bo nära stranden är att man kan använda denna plats till att få ett väldigt stimulerande träningspass! Vi utnyttjade denna möjlighet på Miami Beach tidigt i Lördags morse och fick uppleva en fantastisk soluppgång, trötta vader av allt springande i sanden, öppet vatten simning där man hade noll koll på vilken riktning man simmade åt och ett å annat manet-brännmärke. 
 
Sjukt rolig träning var det!
 
 
 
Godmorgon Världen!!
 
 
Framåt! Mot Solen! 
 
 
Vi solar inte...vi gör oss redo att sprinta ut till killen som står ute i vattnet...Man fick en del saltvatten i näsan av vågorna här. 
 
 
 

Är och förblir ett vattendjur

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0