NCAA recap

NCAA 2012 blev riktigt bra för ASU och så kul vi hade!!; Vi slutade på en 12e plats nationellt, fem poäng från 11e platsen, vilket är den högsta placeringen på 7 år! Fantastiskt kul! Jag blev 3a på 100 bröstsim, topp tre på NCAA är inte så illa pinkat det heller. Vårt 4x100 medleylaget krossade skolrekordet med 2,5 sekunder och blev sjua i A-finalen. Det tillsammans med ett gäng individuella A-finaler gjorde att det blev en super rolig helg!

Det är en sån otroligt häftigt stämning på NCAA och klassen på simningarna är otroligt hög, riktigt cool tävling!

Min tid som Collegesimmare är slut. Hel konstigt att man aldrig mer ska simma ett Dualmeet eller ladda för NCAA, eller springa stadium trapporna med 60 andra simmare, när det varit hela ens liv de senaste fyra åren...Men jag är redo för ett nytt kaptiel, vart det nu blir i världen.

ASUs NCAA team (Minus mig och Elina) tillsammans med vår "polisbil" till hyrbil


Vårt Underbara Lagkapps lag efter Finalen!!


Elinas ALLRA SISTA hopp i sin Fantastiska simhoppskarriär! Nu läggs baddräkten på hyllan efter bland annad en OS-Final och ett EM-brons!


7 av de 10 svenska tjejerna som fanns på plats i Auburn.


Delar av hejjarklacken på St Patricks day, därav de gröna antennerna


NCAA

Då var det dags för NCAA Championship, Amerikanska Nationella Collegemästerskapen, denna gång i metropolen Auburn, Alabama. Det är tur att båda mina tränare har coachat och gått på Auburn University så vi hittar alla smultronställen i denna annars typiska småstad i den amerikanska södern.

Vi bor i lägenheter ägda av ett "Die-hard-super-Auburn-fan". Allt, i varenda rum är dekorerat i Auburn färger och loggor. Gardiner, örngott, mattor, dörrknoppar, överkast, muggar, tallrikar, ja ALLT är Auburn!




Ellen's Dance Dare

För ett tag sedan utmanade Ellen Degeneres, sina tittare att spela in när de dansar bakom kända eller okända människor som inte har någon aning om vad som försigår. Vårt damlag var inte sena att nappa på idéen och svängde järnet bakom diverse ovetande människor. Allt från vår kära Coach Dorsey, till badvakter och sovande resenärer på flygplatsen.

Detta är resultatet som lades upp på Youtube och skickades in till Ellen!


Enjoy!


RSS 2.0