Underliga maträtter

De ungerska köket här har varit gulliga nog att ställa en liten skylt, vid varje maträtt, med en svensk översättning på vad det är vi stoppar i oss. Jag tror kanske att Google translate har varit i farten för översättningarna blir inte alltid så rätt.



Vegetabiliska Farm = (förmodligen grönsakssoppa)
Chipset = (pommes frites)


det är inte alltid så lätt




Gråtkväll i Eger

Vi försöker roa oss på olika sätt här i Eger mellan passen. Igår kväll satt vi fem tjejer i min säng och tittade på "The Last Song" den började så fint och klassiskt men efter ett tag satt vi allihopa och snyftade ikapp, vilket en stund senare övergick i fnittrande åt den kompiska situationen!




Svenskt Myspys i trippelsäng, Jennie längst til vänster ser dock inte allt för bekväm ut




Bröllop

I helgen tog jag en sväng till Göteborg för att vara med på Johan och Anitas bröllop! Unberbart fint var det. Inmarsch till Ronja rövardotter och Utmarch musik var Johnny Cash - Walk the Line, Otippat men rätt roligt inslag.

Bröllop är alltid mycket känslor och glädje, och självklart grät jag en liten skvätt under ett av talen, precis som alla andra tjejer.




Så fina så, Johan i helvitt tyckte jag var rätt ballt!


Bestman á la lång och Becca á la kort (jag hade rätt höga klackar på mig)

Nu bär de av till min sista anhalt på min Sommar tour - UNGERN OCH EUROPAMÄSTERSKAPEN i BUDAPEST!!
först två veckors läger i Eger 15 mil utanför Budapest.












Melissa Horn Konsert

I måndags var det äntligen dags för konserten jag längtat så länge efter. Melissa Horn spelade på Mosebacke och det var en underbar kväll. Det flesta av mina närmaste vänner fanns på plats tillsammans med min kära, vädret var underbart, utsiken perfekt och musiken härlig såklart! Det fanns inte mycket mer jag kunde önska mig jusst då (möjligvis att morgonträningen dagen efter skulle bli inställt)


Om en vecka är det avfärd mot EM lägret i Ungern, det betyder att denna vecka är den sista jag har i Sverige innan avresa till USA...kommer sakna detta underbara land. Man hinner bli försvenskad igen på tre månader.



cissi, jag å johanna




Gräbbsen och Lena på hörnet



min kära å jag





SM-pyromanen

Linköpingssimmarna måste ha blivit en aning förvånade när de kom till SM bassängen i morse. Det enda som fanns kvar av deras tält (med matta å allt) var en förkolnad fläck i gräsmattan!! Någon hade under natten tuttat eld på tältet som stod för nära staketet, (trots att vi blivit varnade att inte ställa tälten för nära staketen) Jag kunde inte annat än att skratta åt situationen, "SM-pyroman går lös"

Får känslan av att Malmö är en väldigt säker stad...Häromdagen körde vi förbi när tre stora polisbilar gjorde ett tillslag och grep tre killar...




Detta var allt som återstod av Lass-tältet med "matta å allt"



SM-Finalerna sänds Live på svt1 ikväll.
Jag ska i och plaska på 100bröstsim tänkte jag




Swimming






"If Swimming was easy it would be called soccer"







50 bröstsim

50 bröstsim gick inte riktigt som jag hoppats på. Jag tog i lite för mycket och då blir det symaskinsimning istället för vackert bröstsim. Exakt samma tid som i försöken och en 3e plats. Det var lite tungt då jag vunnit den grenen de senaste åren. Men, jag har inte toppat än så min tid kommer.

Jusst nu har jag precis vaknat, en aning förvirrad, efter den dagliga tuppluren. Jag ställde ingen klocka och vet inte om jag sovit i 30minuter eller i 1½ timma...Jag gissar p ådet senare då min mage har börjat ropa på mat igen.

Ikväll: 4x100medley Final!!




SM i Malmö

Årets SM är i full gång här nere i Malmö. Varm så man smäller av, men jag tror inte jag varit på ett SM då det inte regnat iaf ETT pass, så vi får se när regnet kommer denna gång.

Alltid lika roligt att träffa vänner man inte sett på över ett år och samtidigt se bra simningar.

I morse simmade jag mitt första lopp, försöken på 50m bröstsim. 32.08 blev tiden och jag ligger tvåa till finalen som går ikväll! spännande spännande.

Finalerna sänds på SVT play till och med Fredag. Lördags söndag sänds på TV, ta er en titt!
http://svtplay.se/v/2063140/sm-veckan/playexklusivt__simfinaler 

Wish me good luck!









Livskvalitéts dagar

Uppdateringen under sommarn har inte varit den bästa hittills. Sedan sist har jag avslutat sommarjobbandet, firat en underbar midsommar och haft en vecka fylld med livskvalitét på västkusten. Trots att denna veckas citat var "Nej, Vi hinner inte" kommer det vara den bästa under hela sommaren, denna sommars lilla "semester" (dock inte utan träning såklart.




Mysig midsommar med det här Härliga gänget, Oändligt mycket mat! morgondopp, massa sol och lite regn = Super bra helg




Att styra midsommar lekar med 8 st Elitidrottare är inte det lättaste, och det var Högst Oklart vem som egentligen vann



Havsmys i Slöinge med tillhörande kvällsritt i solnedgången




Dagar på Tylösand



Balkongmys med Lars Winnerbäcks musik =)


Trots en del stress har jag hunnit med att njuta av sommarn under denna vecka, Ingen klocka, ingen data, tv eller radio.















RSS 2.0