Patriotisk Brandpost...

Idag när jag var ute och gick med de två hundarna jag vaktar denna helg, stötte vi på den här, något patriotiska brandpost i ett lugnt villaområde utanför Miami...Undrar om vi i Sverige någonsin skulle få för oss att måla våra gula och blå? 
 
För övrigt kan jag, för er som inte testat att gå med två hundar i flexikoppel, meddela att det är både en konst, en akrobatisk övning och en skrattretande stund. Vid ett tillfälle sprang den lilla terriern under magen på den större boxern, snodde ett varv så att kopplet drogs ihop runt båda bakbenen och därmed gjorde den skickligaste fällningen jag sett på länge!! All cred till terriern "Papi
 
 
 
 
 

Ny Sponsor!

Äntligen är det påskrivet, officiellt och klart att jag nu är en TYR Warrior. Det betyder att jag från och med nu är sponsrad av simmärket TYR! Vilket jag är fantastiskt nöjd med då mina snabbaste lopp någonsin (bland annat mitt svenska rekord från SM i höstas) alla simmats i en TYR-baddräkt. 
 
 
Ja, bilden är spegelvänd, men tar man en egobild på datorn så blir det tyvärr så av någon anledning! 
 
 
När jag ändå är inne på det här med sponsorer kan jag passa på att tacka Vallentuna Gym & Sim för att de i höstas hjälpte mig att förbereda mig inför VM i Istanbul på bästa sätt! (bättre sent än aldrig) 
 
 
  
 
 
 

Dykvideo

Det är ju en aning svårt att ta bilder under vattnet med sin Iphone. Den är redan fuktskadad så det räcker på grund av att mitt liv utspelar sig kring vatten. Men som tur var filmade en av mina instruktörer när vi gjorde vårt sista öppet vatten dyk från Miami Beach! 
 
Jag var alldeles för upptagen med att spana in koraller och randiga fiskar så jag visste inte ens att denna video fanns. 
 
Vi var och dök på två olika ställen. Först vid ett korallrev och sedan vid en undervattens kyrkogård där folk betalt för att bli begravna under vattnet i olika former exempelvis som en sjöstjärna eller en krabba. Jag gillade kyrkogården bättre och bilderna därifrån börjar strax efter att halva videon gått. 
 
Jag är personen som har rosa armar på min våtdräkt så det är ganska lätt att se mig. 
 
 
 
 
 
 
 

Scuba Certified!

Nu är det Äntligen officiellt! Jag har tagit mitt dykcert som jag tänkt att jag ska göra hur länge som helst. Lite sjukt att man faktiskt har det nu. Ut och upptäcka Floridas fantastiska dykvatten nu då....på min lediga tid som är kvar här i Florida. Vi får väl så hur ofta det hinner bli mitt i allt VM-kval och träning och jobb. 
 

Mission accomplished!!

RSS 2.0