Galet rolig första dag!!

Första dagen på Pac-10 conference är över och det har varit så SJUKT kul!! Det är väärldens stämning i simhallen, det går knappt att tänka när folk skriker och hejjar, man blir så fruktansvärt taggad och jag älskar det!!!

Vi simmade riktigt riktigt bra på 4x50 medley. Vi slog skolrekordet och förhopppningsvis kvalar vi till NCAA på den tiden. 1.39.24 (för er som kan yardstider) Det var så mycket Energi i den lagkappen, både från kompisarna på kanten och i laget så det var helt otroligt!!!

Det är dagar som denna man förstår varför man kämpar sig igenom all den tuffa träning man gör...
Jag hade den snabbaste bröstsimssträckan av alla 27.1 vilket är ca 30.0 i kortbana meter!! 

fick en så fin kommentar av en av mina tränare "you swam so good so I got tears in my eyes Rebecca"


Jag är så glad!!! 

Idag är det dags #2

Eller egentligen är det väl imorrn men vi åker IDAG!! Mot Pac-10 Conference i Long beach, Cailfornia. Det hårda slitet är över för denna gång och man har gjort vad man kunnat, nu är det bara denna Finale och (Grande finale på NCAA) kvar för denna Collegesäsong.

Jag är sjuuukt taggad och tycker att det ska bli fruktansvärt roligt att äntligen få åka med laget på den här tävlingen. Jag fick ju snopet sitta hemma förra året eftersom jag inte fick tävla alls för ASU.


Grenarna jag simmar i helgen är

200 medley (fråga mig egentligen inte varför, inte mitt eget beslut)
100 bröstsim =)
200 bröstsim - distans-Becca
4x50 medley
4x100 medley



OS sändningar

Jag trodde USA var ett idrottsintresserat land?  Jag trodde det skulle sändas hela dagarna eftersom det till och med är i samma tidszon, men icke! Iallafall inte på dom kanaler jag får in på min TV tyvärr. En eftersändning sänds på kvällen, men då vet vi ju redan hur allt gått tack vare internet.


Marcus blev dock min räddare i nöden och hjälpte mig att fixa så att jag kan titta på svt plays sändningar, vilket är TOKbra!!

Så nu har jag precis suttit och skrikit och hoppat på stolen för mig själv när Hellner och Olsson spurtade på upploppet i Skiathlon!!!!!


Ps. Vill säga Lycka till och trevlig resa till min mamma som åker till Kosovo imorrn för att jobba där i ett år...




Det underbara toppningslivet



Igår hade jag återhämtningpass, 2000 yards "feel good" simning, när jag var klar låg jag en stund i vattnet och bara guppade runt på rygg och tittade på fåglarna, sedan la jag mig på bassängkanten och läste i solen i väntan på en massage, 25 grader och klarblå himmel, Det gjorde inte så ont =)

Hur går det att pulsa i snön där hemma?  hehe




4 dagar kvar...


OS-GULD!!

Såg precis att Charlotte kalla vann OS guld!! Den tjejen är ju helt galen!! sjukt häftig!

Jag försöker få upp tv klipp på den bragden men varken datan eller hemsidan vill samma sak som jag. Svt har nån dum regel att inget visas utanför sverige. Jag blir så trött, jusst nu vill jag bara vara hemma och sitta som klistrad framför teven där SVENSKARNA visas. För här är det bara amerikanare, amerikanare å ännu mer amerikanska resultat. Trots det går teven hela dagarna i bakgrunden hemma hos familjen Ejdervik/Eggers/Kaijser. Är det OS så är det =) 





Happy Valentine's day









Hoppas ni haft en mysig dag full av kärlek, geléhjärtan och röda rosor...Vi som inte delade den med någon får säga grattis till dem som delade dagen med någon och hoppas på bättre lycka nästa år.




mjölksyraaa

Vi förlorade mot U of A. Inte så oväntat men vi raceade riktigt bra allihopa. Första lagkappen var riktigt kul, 4x50 medley och jag simmade på 30.4 (omräknad till kortbana meter, för er som förstår simning)

på 100 bröst låg jag lika med U of A tjejen upp till 75yards. Sen hände något och jag TOKDOG! jag fick så mycket mjölksyra att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, jag blev så förvånad för det har inte hänt på väldigt länge nu. Säsongsbästa iaf - 1.02.0 = (1.08. kortbana meter)

När det sedan var dags för 200bröst var jag rätt lagom mör efter 100ingen.

och så avsluta dagen med en 100 frisim.

Att tävla ett dualmeet 10 dagar innan den stora tävlingen för säsongen kändes inte som någon höjdare. Massa lopp, massa mjölksyra och tider som man hade hoppats på skulle vara bättre, iaf för min del. Men 10 dagar innan ska man inte lägga för mycket tankar på.


Som sagt 10 dagar kvar!!

Idag är det dags #1

Idag är vårens första av ett antal "idag är det dags" Vi simmar årets sista Dualmeet mot University of Arizona. Vår största rivalskola i alla möjliga avseenden. Det är också våra Seniors sista dualmeet någonsin så det ska vara lite hallabalo för dem också.

U of A är rankade nr 2 på tjejsidan och nr 1 på killsidan så vi kanske inte har jätte mycket att komma med men vi tycker allihop att det ska bli jätte kul att få tävla mot dem, grymt motstånd och massa fighting spirit!!

Keep your fingers crossed
Håll era tummar
let us break a leg and wish me good luck!
 

                                                  
                      ASU                                     vs                             U of A

Halvmeters macka?!

Idag satt det en reklamlapp på vår ytterdörr och för en gångs skull gav jag lappen en extra titt inna jag slängde den. Det här erbjudandet



FREE 24 inches SUB IF YOU EAT IT IN 15 MIN.


24 inches = 61cm!!!


på 15 min?!! det är verkligen inte värt att trycka i sig den för att få den gratis. Man kan inte njuta av maten över huvudtaget. Risken är ju större att man får upp den lika fort som man fått i sig den och då har man inte fått någonting för pengarna alls!!




Grattis Täby Sim!

Jag vill bara tillägna ett inlägg till Täbys duktiga Juniorer som precis simmat ett riktigt bra JSM! Riktigt kul att följa resultaten och särskilt att se att killarna har fått fram ett riktigt bra lag nu också, efter många år av tjejdominans i Täby.

16 Medaljer om jag räkant rätt
4 i den totala poängsammanställningen


SUPER BRA!! Jag är stolt över er allihopa!



Täbys junislag på killsidan som vann flera lagkapper.




Toppningsregler

Häromdagen fick vi ett papper med viktiga saker att komma ihåg inför toppningen. Jag tycker det är ganska roligt.


Save Energy

Use elevators instead of stairs, take the ladder out of the pool, keep bag for books light, walk/ride your bike slowly, plan rides to and from school so you don't have to hurry, stay off your feet, use ramps instead of stairs, Wear hats and gloves, plan out starts and turns at practice, if using stairs take them one at a time, plan ahead for the extra time you will need to get to places!




Det gäller att njuta av att få vara "soffpotatis" (simmarmått mätt) under ett par veckor varje år





RSS 2.0