VM Recap

Ja, som ni kanske märkte blev det inte mycket skrivande efter VM. Inte ens en liten uppdatering om hur det gick! Skäms på mig och min dåliga vana att inte "keep up to date" med bloggen.
 
VM slutade iaf med att jag gick till final på både 50 och 100 bröstsim där jag slutade 7a i båda finalerna. 30.12 samt 1.06.08 var slut tiderna, vilket är mina näst bästa tider någonsin trots att inte allt stämde. 
 
Jag hade ett väldigt roligt mästerskap och passade på att njuta så mycket jag bara kunde av varje sekund. Att njuta är något man ofta glömmer bort i tävlingsfokuset och förberedelserna, Men så mycket roligare allt blir när det hinns med.
 
Det får bli en liten bildkavalkad från både bakom och framför kulisserna på VM i Istanbul!
 
 
 
Mästerskaps naglar
 
 
Efter Semifinaler och Finaler sätts alltid klisterlappen med bannummret upp på väggen vid massagebänkarna
 
 
 
Backstage - massage, uppvärmning, tränar-simmar snack, ombyte och allmänt häng händer här!
 
 
 
 
Det australiensiska laget tillverkade en egen julgran som alla länder sedan fick hjälpa till att pynta med något från respektive land
 
 
Jennie och jag, struntar i nerverna och kör Rock uppvärmning inför Finalen på 100 bröstsim!
 
  
Jag hittade till och med en liten video där man får följa simmarna från "ready room" till start! 
 
 
 

VM Istanbul

Imorgon är det dags..
 
Världsmästerskapen i Istanbul startar med mig som första svensk i vattnet på 50m bröstsim!!!
 
 
 
 
 
 

kronisk gåshud

Jag trodde att det kanske var avsaknaden av riktiga vinterkläder efter fyra år i öknen, eller att Florida värmen till slut hade gått ur min själ och lämnat över till den svenska kylan att krypa in under mitt skinn. Men de senaste fem dagarna har jag inte lyckats tina upp helt under någon av dygnet alla timmar. -23 grader, hör inte till en temperatur som min kropp varit med om på flera år och har därför befunnit sig i någon typ av chocktillstånd med konstant gåshud!
 
Jag tror iallafall att jag kommit på varför jag behövt sova med vinterkläderna på i sängen. Min fönsterventil har stått öppen sedan i somras och har därmed låtit -23 grader kalla vindar svepa in över min säng!! 
 
Inte så konstigt att jag aldrig tinade upp! Ventilen är nu stängd och jag kan ta av mig pälsmössan under nattens timmar.
 
 
 
 

RSS 2.0