SM i Linköping

Då var träningslägret i Motala över och vi har åkt vidare till Linköping.

Sm-skivan (som görs varje år med en blandning av gamla och nya låtar) är sönderspelad, både bildligt talat och bokstavligt talat. Någon lyckades bryta skivan på mitten, men den ersattes snabbt av en identisk skiva som spelades lika flitigt.

Sm-dans blev det i år också, väl inövad av både tjejer och killar (imponerande)

Solbrännan blivit rätt bra efter många timmar på stranden

vi har förätit oss på POTATIS i alla möjliga tänkbara former!! 

Jag har skrattat så mycket med cornelia att jag blivit helt trött i huvudet

och jag har förlorat mig själv i Twilight böckerna!


En kort sammanfattning av Täbys SM-läger i Motala. 


Nu är vi i LInköping, vårt hotellrum är som en bastu, helt galet varmt och vårt TÄby tält är uppsatt och pyntat med alla möjliga grejer. Täby är helt enkelt redo för SM 2009!






"Semester"

Jag har precis varit ett par dagar i Slöinge utanför Falkenberg och haft "semsester" med familjen i ett stort gammalt hus vi hyrt med två andra familjer. Det är ingen riktig sommar om jag inte får åka hit varje år. Jag tränade såklart under tiden men resten av dagarna var bara till för att njuta av livet, vilket jag verkligen har gjort.

Jag och två kompisar tog en kvällsritt vid havet första kvällen. Alla i de tre familjerna utom jag är med på ett ridläger alldeles i närheten, som ledare eller deltagare, så vi passade på att låna några hästar och ta oss en tur. Det var några år sedan jag satt på en häst men jag satt kvar på ryggen. Vi har ätit massvis med jordgubbar, handlat andrasorteringsglass från SIA glass fabriken - MUMMA, legat och lyssnat på fåglarna i skuggan under ett träd. Men andra ord uttnyttjade jag min mini semester till fullo. Synd att den var alldeles för kort. Nu är nästa steg på min sommartrip ---> MOTALA och träningsläger med täby sim! 


      

Rätt okej att ha den här utsikten från sitt sovrumsfönster?





Midsommar..några dagar för sent

Hoppas ni alla hade en trevlig midsommarafton häromdagen och att ni alla mådde som ni förtjänade på midsommardagen =)

Dagen innan midsommarafton var det rusningstrafik till alla jordgubbsstånd längs vägarna. Min pappa trodde det var en stor poliskontroller efter vägen men det visade sig bara ännu ett jordgubbsstånd som skapade bilkö på Arningeleden. Fast när 9 miljoner svenskar ska köpa svenska jordgubbar till den svenskaste av alla svenska dagar är det kanske inte så konstigt.



VM i Rom

Igår fick jag en trevlig överraskning. Jag trodde inte att min 50bröstsimstid skulle räcka till ett VM men det tyckte visste förbundskaptenen för igår stod mitt namn med på listan över simmare som ska åka till VM i Rom i Sommar!!!!!
 Svensk sommar får man uppleva en annan gång..

 


GRATTIS syster!!

I Tisdags, efter att ha tyglats i 11 månader, muckade äntligen min syster från Lumpen på Livgardet!!! Hon är numera utbildad militärpolis och är utsläppt i det civila igen (vi får se hur det går)


GRATTIS VICTORIA, sjukt bra jobbat och jag är så stolt över dig!






Becca, Totte, Niklas Barcelona

Nej, Barcelona tävlingen gick inte direkt som jag hade hoppats på, av olika anledningar. 50bröst var helt okej, bara två tiondelar över mitt personliga rekord men 100bröstsim ska vi inte ens tala om. Men så är det tyvärr ibland, en av idrottens baksidor. Det enda jag kan göra är att lägga tävlingen till historien och hoppas på att tidigare lopp jag gjort under säsongen räcker till en VM biljett till Rom. På måndag blir truppen presenterad.

Jag, Christoffer Vikström och Niklas hade iallafall en väldigt kul helg tillsammans med Cissi, Hanna och Jörgen från Sundsvall. Det är tur att man kan ha kul på land och kompensera för att det inte gått galet kul i vattnet.

* Se filmen "Vicky, Christina, Barcelona" - som ett återkommande samtalsämne under den här helgen.

Barcelooona

Jaha, så har sommaren lämnat sverige igen. 7 grader och regn, det är ju för underbart! men några som är glada ändå är alla studenter som tappert står där uppe på sina flak och skriker och sjunger iaf. En liten ljusglimt en mulen dag.

Det är packningsdags igen!! Åker till Barcelona imorrn och simmar Mare nostrum. Bort från regnet ner till solen. Förra året åkte vi i Täby till Monaco och ingen annan svensk var där. I år åker vi till Barcelona istället och självklart åker alla andra till Monaco då. Men vi ska ju inte dit för att träffa folk utan simma fort, och jag hoppas att så blir fallet.


Wish me good luck!

Att skratta smittar verkligen

Det här klippet med Nassim al Fakir är de roligaste jag sett på länge (Tack Cornelia). Det roligaste är ju att killen verkligen försöker hålla sig för skratt men det går inte!! spara detta klipp och ta fram det när du behöver piggas upp och få skratta lite.






Studenter!

Nu börjar alla studentfiranden. Först ut i år var Fanny Vargas utspring från Viktor Rydbergs Gymnasium.


Jag tillsammans med en hög av simmare var där och fick åka studentflaket. För er som läser och inte bor i stockholm kanske ni tycker det verkar konstigt att jag som inte tar studenten fikc åka på flaket. Men i stockholm är traditionerna en aning annorlunda. tryck på så många vänner man kan på flaket, som fylls med stora mängder öl och cider. Men största delen av denna alkohol hamnar inte i studenternas magar utan i håret på alla som är med. Så studenterna har inte på sig sina vita klänningar och kostymer utan det är ombyte på skolgården till de sunkigaste kläderna man hittat i garderoben.




Efter denna kladdiga och blöta flakresa vill inga föräldrar ha in en i huset för ni kan ju föreställa er hur det luktar. Studentens badrums fylls av en odör som nog inte försvinner på någon dag och flakåkarnas hår luktar öl i iallfall 2 dagar efteråt trots grundlig rengöring.

Studentfirande i stockholm alltså...skoj!


RSS 2.0