Elina = Staple girl

Elina kallas numera för "Staple girl". Häromdagen när hon skulle göra ett hopp på träningen. Hon hamnar fel på något konstigt sätt och slår i huvet i trampolinen! Det är sånt som man alltis är så rädd ska hända när man tittar på simhopp på TV.
Iallafall huvudet gick det hål på, så det blev ambulans till sjukhuset och sen HÄFTADE de ihop hennes huvud igen? Är det det senaste eller? Jag trodde att man sydde eller tejpade ihop sår men nuförtiden är det tydligen häftapparaten som gäller. Så nu har hon fyra stycken häftklammrar i skallen. Därav smeknamnet "staple girl"

Jag glömde berätta en sak vi fick göra under vår Rookie Week. Vi fick mötas upp iklädda sporttop och jeansshorts precis innan fotbollsmatchen. Sedan började de andra ilaget skriva på våra magar och det här blev resultatet:


ALLA har magväskor på sig, det råkar bara vara så att min är den enda som syns


Sen blev uppgiften: Att lyckas synas på Jumbotron TVn under fotbollsmatchen. Det var en riktig utmaning! jag menar man måste ju kämpa med 60 000 andra. Men efter mycket kämpande, skrikande, viftande, fjäskande så klarade vi det! Det trodde jag faktiskt inte.
Dagen efter kom det fram en kompis som hade sett oss på TV när han satt hemma i soffan. Han trodde att vi hade blivit galna...det skulle jag också trott i och för sig.

Pluggdags! hej då


Tillskott

Jag fick ett tillskott från Louise till mina tänkvärda citat och jag var bara tvungen att lägga upp den här!


"En sugande känsla i maggropen är ingenting att bekymra sig över. Det betyder bara att man är hungrig."
- Nalle Puh



Världscupen

Hej på er!

Nu tycker jag att jag har kommit in i vardagen rätt bra. Har friskat upp mitt minne så nu kommer jag ihåg hur man gjorde när man pluggade och simmade samtidigt. På styrketräningen har vi börjat med vikter och slutat med militärträningen, det är skönt men jag tyckte att den träningen konstigt nog hade sin charm den också. Simningen är hård men jag har blivit grym på benspark! Ni som brukar träna med mig vet att speciellt frisimsbenspark inte är min starkaste sida direkt. Men här har jag fått nöta frisimsbenspark utan fenor så att det räcker och blir över. Till och med så pass mycket att jag tycker det är skönt att simma ben. Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka.
Och nu för tiden har vi alltid mat i kylskåpet - då är Becca nöjd och glad. "Är magen glad så är Becca glad".
Ibland går jag och äter på restaurangen som finns vid dormsen. Där är det buffé med alla möjliga maträtter och salladsbuffé. När jag går lös där kan det bli farligt! De andra tycker det är lika roligt varje gång, för ibland har det slutat med att jag sitter där med sex stycken tomma tallrikar och en mage som håller på att sprängas.Men tränar man så mycket som vi gör så behöver man äta en himla massa!

Nu har det äntligen blivit klart att jag får simma Världscupen i Brasilien också! Min coach här ville inte ge mig något besked förrän vi får veta om jag får tävla Collegetävlingarna här i år eller inte. Vi vet fortfarande inte om jag kommer få göra det, det är ju så mycket skumma regler så det nästan är löjligt. Brasilien blir det iallafall den 10-12 Oktober, ska bli kul att bryta av träningen och få tävla lite.

Måste bara nämna att jag och Elina lagade LINSSOPPA till middag idag! låter inte det otroligt nyttigt? Den blev riktigt god och nästan för nyttig.

Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats som ska in på fredag


Grattis Mor!




Jag ber om ursäkt! Självklart ska jag också gratulera min kära mor som fyllde år den 17 September!

GRATTIS!



ASU vs Georgia

Rookieweek är över. En massa roliga saker har vi varit med om men för att sammanfatta slutade det hela med en 80-talsfest där vi som är nya inte fick bestämma själva vad vi skulle ha på oss. De andra i laget hade hittat de mest underliga klädesplaggen man kan tänka sig! Sen var väl inte 80-talet det årtiondet med de snyggaste kläderna i historien. Jag tänkte att jag skulle bjuda på mig själv och visa hur jag såg ut. Är det inte vackert?



Penelope, Shanna och jag - min dress var dessutom för liten!



Fotbollsmatchen idag var ganska speciell. Folk började fixa med tält och bilar med musik redan vid sextiden i morse när jag var påväg till träningen. Vi spelade mot Georgia och under veckan har Georgia fans droppad in till Tempe (där asu ligger) för att titta på matchen. Tänk att folk åker så långt för att se på college football! Överallt var det röda tröjor. På barer och restauranger, i bilar och på gatorna. Jag var verkligen i underläge där jag gick runt i min gula tröja på väg till matchen nu ikväll för alla ASU fans höll till någon annanstans. Senare på matchen kom det ett antal fler ASU fans än det kom Georgiafans såklart. Men jag är imponerad att så många åkte ända till Arizona. Tyvärr förlorade vi........Georgia är rankade nr2 i hela USA så det var väl ganska väntat iof.

Igår stod det ett par mitt på campus och delade ut gratis kramar. Självklart gick jag dit och fick mig en kram, för det är något jag fått alldeles för lite av här borta så man får ta de chanser man får!

Och jag har äntligen fixat en TV!!! En av killarna i laget behövde bli av med sin så nu ska vi få en stor och bra TV för vänskapspris. Kan ju inte bli bättre


Tänkvärt

I vårt omklädningrum sitter det stora planscher som någon gjort med tänkvärda citat. Jag tänkte dela med mig av dem så läs och fundera, jag tycker de är väldigt bra!



Shoot for the moon
If you miss...
You will land among the stars!



The difference between possible and impossible
lies in a persons determination




You were made to soar, to crash to earth
and then rise and sore again





Elina och jag har precis ätit en "pazookie" en halvfärdig krämig cookie med glass, såå mäktig men oh så gott!


skulle vilja ha 30 timmar på dygnet

hallå allihopa!

skolan har kommit igång och det finns inte särskilt mycket tid kvar till annat, men i fredags var hela laget ute på campingtrip. Vi åkte upp till Flagstaff som ligger ca 2 timmar från Phoenix. Det ser väldigt annorlunda ut där om man jämför med Phoenix området. Det var så vackert! Gröna träd berg och dalar, röda berg och pitoreska byar. Det är fint i Phoenix också men på ett helt annat sätt.
Vi hade iallafall teambuildingtävlingar och lägereldsmys där uppe. Jag hade inget liggunderlag vilket var väldigt dumt eftersom marken där uppe bestod av småsten. Jag var lagom mörbultad när jag vaknade.
På den del av tävlingen var vi i tvugna att trycka i oss en hel burk med saltgurka inklusive vätskan den ligger i och en hel burk med jordnötssmör!! jordnötssmöret var värst usch, äckligt!!!
Vi skulle egentligen ha gått på en vandringsled också med vägen dit var så dåligt så bilarna klarade inte av det, men det var ett äventyr i sig att bara åka på den där vägen.

 
Vägen vi åkte på och nästan hela simlaget



Den här veckan är det Rookie week! De andra tjejerna i laget har massa planerat för oss rookies...hmm...i måndags fick vi alla var sin "bigsister" som ska ta extra hand om oss. De hade gjort speciella t-shirtar för alla stora- och småsystrar i alla möjliga färger. Här är en bild på mig och mina storasystrar Jess och Katie och tröjorna som de hade gjort åt oss.

Den här kvällen fick vi freshmens varsin magväska som vi är tugna att ha på oss hela veckan! En del tittar lite snett på min häftiga, lila väska, men vi tycker alla att den är väldigt smart egentligen, man får plats med både mobil å nycklar, de borde bli mode igen, haha!


 
Mina  och Elinas Bigsisters

Eftersom vi inte har någon bil så kan vi inte ta oss till någon mataffär, vilket har varit lite problematiskt de senaste dagarna. Vi har inte haft någon mat alls i kylskåpet och har i princip levt på klorvatten (från kranen, det smakar som vattnet vi simmar i) och knäckebröd i fem dagar! Men igår fyllde vi på ORDENTLIGT och ingen är lyckligare än jag. =)


21st birthday

jasså så nu har man blivit länkad på simma.nu också, det var det värsta. Då får man tänka sig för vad man skriver!

Jag fyllde 21 igår... Nu börjar man bli gammal och grå. Så nu får jag gå ut och roa mig lagligt i hela världen. Jag hade en bra dag iallafall. Styrketränaren hade en snäll dag och vi hade lagtävlingar mot varandra istället för den vanliga militärlägret. En av grenarna var att man skulle göra så många chins som möjligt. Jag är ganska bra på chins så jag fick till och med en klapp på axeln av tränaren när jag hade gjort mina!! 
En annan gren var att vi skulle sitta med benen i 90graders vinkel mot en vägg så länge vi kunde. De som satt längst satt i 20minuter!! sen var vi tvugna att bryta för att hinna med allt, det är ju sjukt länge!

Jag fick en födelsedagspresent av mina tränare: Alla simmarna fick rada upp sig längs min bana med var sin bensparksplatta och gjorde så mycket vågor och plask de bara kunde. Mitt i allt det där skulle jag in och simma 50meter fjäril!? fjäril och fjäril det såg mer ut som en kamp för överlevnad på ett stormigt hav! Tack för den!

Födelsedagsblommor! vi har inga vaser så man får ta vad man har. jag klippte av toppen på en vattendunk
funkade perfekt!


Det är rätt tufft att komma in i det här med att plugga och simma en massa samtidigt, jag har glömt hur jag klarade det i gymnasiet. Hårt är det och jag längtar tills jag har kommit in i det hela ordentligt och tills vi har köpt en soffa och teve, det är en aning tomt i vårt vardagsrum! Vi har så mycket att göra alla tre simning skola, fixa mobiler och bankkort, skriva på papper och ännu mera papper!! plugga och så ska man hinna äta! städa skulle verkligen behövas men det är inte något vi prioriterar jusst nu, Kanske skulle skeppa över min pappa så han kan få städa lite, han tycker om att städa =)

Footballgame!!

Nu har jag varit på mitt livs första college fotbollsmatch! Det var riktigt häftigt, ca 50 000 pers på läktaren 50 000 pers stor hejarklack! det var galet. Cheerleaders och skolmaskotar. Jag förstod ingenting av reglerna. De springer, alla ramlar i en hög och hela publiken skriker....Varje gång ASU gjorde touch down kastade folk upp tjejer i luften lika många gånger som poäng vi hade, så hade vi 24 poäng blev de 24 kast!
jag lär mig nog hur det funkar så småningom, men det var lika roligt att titta på publiken som på matchen!

      


I fredags hade hela tjejlaget sleepover hos en av tjejerna, 21 tjejer var vi och hade jätte mysigt, sen kom såklart killarna mitt i natten, de måste man ju nästan förvänta sig. haha. De kastade upp toalettpapper i palmerna utanför huset, kladdade raklödder på bilarna och beställde ett pizzabud till vårt hus! Efter et tag spårade det ur och det hela slutade med ett krossat fönster, och arga tjejer. På något underligt sätt lyckades en av tjejerna stoppa in huvudet i takfläkten och fick två jack i huvudet.!!??  


Det har hunnit med att vara tokstorm här också, det var helt sjukt! det regnade i 5 olika riktningar och träden låg bokstavligt talat ner pga vinden! jag har aldrig sett något som ens är i närheten av det! Strömmen gick såklart och jag var riktigt rädd. Tveksamt om man hade överlevt om man var ute i det där vädret. massa kompisar hörde av sig för och höra om vi mådde bra och om vårat hus stod kvar, vilket det lyckligtvis gjorde men jag fick höra att Fönstren i Dormsen hade gåt sönder. och hela fotbollslagets inomhusarena hade blåste iväg. Vi hörde sirener resten av natten sen när det värsta var över. Våran dörr svällde av alltregnande så nu kommer vi knappt in eller ut ur vår lägenhet utan en himla massa våld!


 
på väg till skolan träffa ja på dom här två palmerna som ramlat i stormer



En sista grej ELINA HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!!! nu är vi alla tre roomies, eller mer som housies och vi får ett tredje rum möblerat i vår lägenhet.

RSS 2.0