Eurovision Song Contest

Med nytt jobb, full fart på träningen och sena kvällar blir man rätt sliten. Så den lugna Eurovision kvällen hos min kära Shlagergalna vän, Frida, i Lördags var väl behövd.

Oacceptabelt nog somnande jag under något bidrag och i början av röstningen, men vad gör man när John Blund drar och sliter i ögonlocken?

Jag vet att antingen är man jätte ANTI eurovision eller så ÄLSKAR man den. Jag är av den senare sorten och jag måste säga att årets program var riktigt bra!! (trots en nap eller två under programmet) Det innehöll allt.

* Tiotusentals människor som dansade tillsammans i direktsänd TV över hela Europa,
* En galen man i röd toppluva som stormade scenen under Spaniens bidrag!!
* Rätt låt vann - äntligen
* En mer ckockad vinnare får man leta efter, som gått från okänd till världskänd på bokstavligt talat, en natt!
* trevligt sällskap och en skön soffa





Återuppväckt

Nu fick jag klagomål från min syster att jag tappat på min uppdatering, så nu får jag komma tillbaka till verkligheten igen. Under den första veckan hemma har jag levt i en egen verklighet, om än väldigt trevlig, så kan man inte stanna kvar där alltför länge.

Jag försökte mig på att tävla i helgen. Min kropp har inte testat någon typ av fartträning sedan i mars och tror därför att man kan gneta sig igenom en 50a bröstsim.

Speakern kände visst för att presentera mig som någon slags hemvändande superstar som nu skulle slå till med något stort så här första max prestationen på ett par månader.

Jag dyker i och vips så är glasögonen fyllda men halva bassängens vatten, Crap!!, men ja gjorde två halvsmidiga försök att tömma dem under de första två armtagen så jag hamnade en kropplängd efter alla andra. Lyckades på något vid få ordning på kroppen, ta ikapp och simma om, och vinna iaf. Ja ja, nu har man övat på att tömma glasögonen under ett lopp också.


KLAR och HEMMA!

ÅÅH det är så skönt att vara klar med skolan!!! Jag är officiellt klar med mitt sophmore year och jag är halvvägs igenom min tid i USA, vilket är ogreppbart att förstå. 
Det var rätt mycket att plugga, ordna och fixa innan jag åkte hem, därför har uppdateringen varit lite dålig.

Nu är jag iallafall hemma i kära Sverige igen, känns ganska underligt men skönt.
Idag hade jag min första dag där jag kunde sitta på min altan och inte göra någonting, för första gången sedan i höstas.

UNDERBART!

borta från verkligheten...

Nu har den jobbigaste veckan på hela terminen satt igång....Finals week...Prov, plugg, uppsatser, plugg och prov...och träning såklart....Många, däribland jag, går in i sin "finals bubbla" och försvinner från verkligheten under denna vecka.

Så vi hörs om på Tisdag, då allt är över och jag kommer tillbaka till det sociala livet och verkligheten.


Over and out och tillbaka till historia boken!
 


RSS 2.0