Regeländring



Dorsey har sedan första dagen i höstas sett till att vi hoppar ur poolen "like athletes"efter varje träning. Det betyder att vi häver oss upp på kanten utan att sätta i fötterna någonstans och att ta stegen ska inte ens finnas i vår världsbild (inga kärringfasoner här inte)

Men från och med i Onsdags får vi "ta ut lite av det vi investerat under året" och får ta oss upp på enklast möjliga sätt ur poolen, vilket också innebär att vi får ta stegen!!!

Jag har inga problem att hoppa upp "like an athlete" men bara för att vi FÅR så måste jag demonstrativt ta stegen och sätta fötterna i rännan innan jag kommer upp på kanten, och jag måste erkänna att det känns förvånansvärt bra att göra det!


I just Looove att toppa inför tävling!






pluggis livet

Hallå! jag det är lite idétorka på bloggfronten. Jag försöker komma in i livet som pluggis igen, få ordning på vad som ska göras när, bäcker som ska hämtas, och rutiner som skall kommas in i igen.

Årets schema innehåller dessa kurser

Contemporary Global trends - detta trodde jag skulle vara en kul klass men den var hel filosofisk och när det blir så abstrakt så att man under en hel lektion analyserar ordet "place" och alla dess betydelser och innebörder då går det lite för långt för att Becca ska tycka det är intressant.

Macroeconomy - lite ekonomi måste man ju faktiskt kunna för att överleva tror jag.

Global History - har en galen man i min klass, efter första lektionen sprang han gråtande ut ur salen...kan bli kul

Public speaking - Mina kära rumskamrater konstaterade med FASA att jag skulle ta denna kurs, men jag tycker det ska bli rätt kul faktiskt.

Violence/conflict/human rights - Den här klassen har jag inte varit på än men jag tror (hoppas iallafall) den blir jätte intressant!




Pluggis becca







Winterbreak is over

japp, så var det dags att börja studera igen då... Jag har varit ledig från skolan i SEX VECKOR!! oj det är ju faktiskt längre än jag trodde. Jag fick två extra veckor eftersom jag simmade EM i December. Så man kan väl inte annat än ta tag i nästa termin och låta veckorna börja fara iväg. För det gör de så fort skolan drar igång.  

Julträningen är också över och vi har kommit in i en riktig "Becca-fas" Mycket återhämtning, teknik, detaljer och en hel del fartpass - korta men Mycket fokus. Precis så jag vill ha det!



"Smakar vår och äldre herre"

Nu under lovet när vi inte har någon skola hinner man med lite onödigt surfande också. Detta klipp med Robert Gustavsson är oslagbart!! (eller hur Cornelia)




liten lort



Ibland måste man göra saker som är farliga för annars är
man ingen människa utan bara en liten lort


(tack mickso, jag snodde denna från dig)




Comments from Americans

Man undrar varför amerikanare fått ryktet om sig att vara insnöade...?


 "Do you have Universities is Sweden!?"

 "Do you have Ice-cream in Sweden?"

 "Rebecca, had you ever had McDonald's before you got to the United States?"




Ett halvt maraton

Igår hade vi landträning som vanligt innan simningen. Denna dag samlade de oss tjejer utanför simhallen och säger att vi ska springa, precis som vanligt. Däremot får vi varsin karta över "Ironman loopen" alltså samma bana som de galnaste triatletherna kör när de är här och tävlar.

På Ironman springer de fyra varv av denna loop, vi skulle springa två varv = ett halv maratonlopp. Vi trodde det var en skämt och blev en aning chockade. Vi fick höra att det var för "team bonding" och att det fick ta hur lång tid som helst bara vi höll ihop. Vi fick information om vattenposter utmed vägen och började göra oss klara för att springa iväg.

Vi hann ca 50meter innan tränaren ropade tillbaks oss med ett flin och sa att det vara var ett skämt och att vi skulle gå och spela volleyboll istället!!!!!!??

Tränaren som kom på denna briljanta idé, Demerae (hon gillar att driva med folk) hade förväntat sig att någon skulle börja klaga eller till och med börja gråta. Men hårda som vi är accepterade vi bara faktum om började springa.

Vi tog det hela mycket bra och det blev väldigt mycket skratt när vi joggade bort mot volleybollplanerna istället.




snällpiller?

Det minst väntade någonsin har inträffat!

Dorsey (min tränare) flyttade nyårsdagens morgonträning fårn 7.30 till kl 10!! plus att hon tog bort team aktiviteten som var inplnaerad på eftermiddagen. Och i går kväll överraskar hon oss genom att ge oss morgonen ledig idag!?

Har hon fått snällpiller i julklapp eller nåt? det är iof bara att tacka och ta emot men man kan ju inte annat än bli lite orolig att det snart ska komma världens dunder träningar för att kopensera all denna ledighet.

Men tills dess att det eventuellt dyker upp är det bara att njuta av att faktiskt hinna hitta på något kul!

RSS 2.0