LA Weekend

Jag och min skottska vän Robyn tog vårt pick och pack förra helgen och lämnade Arizona för en helg i Californien och Laguna Beach.
Det blev besök på Hollywood Boulevard, Rodeo Drive, kändis spaning i Beverly hills och lite sand mellan tårna! Massa god mat och solnedgångar vid vattnet. Det är underbar att få se och höra lite havsvatten lite då och då,tror det behövs för själen.
Området runt omkring Los Angeles är underbart vackert och grönt men livet i LA är också väldigt speciellt och annorlunda från vad jag är van vid.

Vad man har för bil, var man har hus, var man shoppar och att ha botox för att gömma att man åldras är väldigt viktigt i LA. Varenda kotte är filmproducent eller är gift med en music manager. Jag tyckte det var väldigt intressant att se vilket annorlunda liv det är...Men det är ju tur att alla människor inte är lika, de vore ju tråkigt.



Jag och Robyn


Hejja Greta!!







Tråkig bil? parkerad på Rodeo Drive








Can you only do two?




Add a corner of "Swimming results" and for me it's usually the "enough sleep" corner that is affected...


Gotta Love College






Welcome back!

Det är tydligen jag som sköter den här bloggen om det var någon mer än jag som hade glömt bort det. Man skulle kunna säga att det har varit full fart här sedan jag kom hem från tävlingen i Canada. Mamma på besök, Johannas pojkvän på besök, Min Marcus på besök och sen final exams mitt i alltihopa. Vi kan sammanfatta utstickande händelser så här:


Mamma på besök!



Mamma och Jag åkte till Las Vegas och gick på Celiné Dion's konsert på Ceasars Palace. AMAZING! Jag hade Gåshud i över två timmar!!



När vi ändå var på väg åkte vi förbi Grand Canyon till Mammas skräckblandade förtjusning!
Första gången jag var där också, sjukt häftigt!!!




Så fort min kära mor åkt hem kom denna underbara man och hälsade på mig i hela tre veckor!!




Det blev ännu en Vegas trip!



Och en massa andra galna upptåg med mina vänner! 

Denna Hektiska period Avslutades med att ett antal vänner tog examen från ASU.
Pamela och Chris - om ett år ser jag ut sådär...skumt!








Nu är allt besök borta, mina roomiesar har åkt hem, större delen av laget har lämnat AZ. Jag är kvar i solen och värmen för att träna fram till midsommar. Detta plötsliga avslut på en mycket intensiv vår är ett rätt ordenligt antiklimax men förmodligen väldigt behövligt att få vara lite uttråkad ett tag efter denna hektiska termin.








RSS 2.0