Avicii

Ibland får man unna sig att göra något roligt i den annars så schemalagda vardagen. Så när den världskända svenska DJn Avicii kom till Phoenix tog Elina och jag tillfället i akt att bryta vardagen och gå på konserten!!

Vi tog med oss en Sverige flagga, dansskorna och en "fist pump arm" och gick hade sjukt kul bland massa konstiga människor klädda i neonfärgade kläder och balettkjolar..! Vi kunde inte stå stilla en enda sekund under hela konserten och det bara spratt i hela kroppen för att det var så fantastiskt bra!!
Oklart om vi lyckades få Aviciis uppmärksamhet med flaggan men om inte annat så var den en "Sverige-magnet" vi stötte på säkert 7 st andra svenskar och folk visste hela tiden vart i lokalen vi höll hus.

Galen ljus show!!

För er som inte har koll på Avicii så tycker iallafall jag att detta ar den basta laten.


Full rulle!

Ja då var man igång med det vanliga livet igen och det är med blandade känslor må jag säga.

2012 har dragit igång, Conference, NCAA och OS-kval tävlingar närmar sig med STORA steg vilket är mycket spännande. Det är nu som den roligaste delen av simåret börjar!

Samtidigt påbörjar jag min sista termin på College och som Collegesimmare, och som alla säger: "Jag kan inte förstå hur fort det gått, 4 år tjopp tjopp - över" det ska förstås bli ganska skönt att slippa sitta på våra pluggstolar efter den 3e Maj, motivationen är inte på topp för plugg jusst nu...

Och såklart den ständiga frågan till folk som tar studenten eller är klar med universitetstudier "vad ska du göra sedan?..."

- Ja int fasiken vet ja det nu inte, så ni behöver inte fråga! Men jag är inte orolig än, jag har några olika vägar att välja, gäller bara att komma på vilken av dem man vill ta.


Nytt år!

Sammanfattning av mitt 2011!




Januari
Ordet “Egypten” blockeras från Kinesiska sökmotorer för att inte sprida revolutionära tankar, Therese Alshammar vinner Jerringpriset och mjölksyra sprutade konstant ur mina öron!






Februari
Månaden börjar med minusgrader och stelfrusna simpåsar men fortsatte med en rejäl höjdpunkt - Conference. Årets roligaste tävling och vinst på 100 bröstsim för 2a året i rad.


Mars
NCAA – årets botten napp med en diskning på 100 bröstsim där jag tänkt fightas om ett guld. GIck på mitt livs första NHL match. I slutet av månaden fick jag revanch I Canada och slog mitt första svenska rekord på 50 bröstsim (31.06). Samt simmade ett fantastiskt 100 bröstsim (1.07.58).

April Välbehövlig liten ledighet, och även besöksmånaden. Mor min hälsade på och det blev Grand Canyon och Vegas samt Celine Dion konsert – oslagbart!! Sedan var Marcus och Peter på tur och det blev ännu en Vegas trip och massa annat roligt.


Maj
Upptäckte LA med Robyn. Chris och Pamela tog Examen från ASU och jag avslutade mitt junior year I College.



Juni
Blev till min egen totala förvåning uttagen till VM I Shanghai!!? Min Lillasyster Förlovade sig med sin Martin (bilden)!! Fick äntligen åka hem till Sverige efter några extra svettiga veckor I Arizona. Jag simmade även SM med mitt fantastiska Täby Sim gang.



Juli
Första halvan spenderades I Singapore, där Micha och jag åkte på äventyr och tittade på töntiga serier medans vi laddade för VM I Shanghai. Andra halvan spenderades I Kina på VM där jag tog mig till en VM-final i den enda grenen jag deltog i – 50bröst! Julis Minus var att min käre hund Bronzo var tvungen att lämna oss och flytta till himlen…




Augusti
Intensiva men härliga 10 dagar ledigt I kära Sverige – bastumys på Cissis land, Femkamp på gröna lund….minns ej vem som egentligen vann…Fick även bilen att koka mitt på motorvägen. I mitten av månaden bar det av over atlanten igen och försäsongsträningen drog åter igång på ASU och även mitt SENIOR YEAR och vi fick en ny rumskompis - Michaela!!



September
Jag fyllde 24 år! Cecilia och Simon fick reda på att de ska bli föräldrar!! Vi hittade “puppy” en övergiven ursöt liten valp som bodde hos oss ett tag. Tyvärr fick den historien ett tråkigt slut…


Oktober
Åkte till Dubai och simmade World Cup. Fantastiskt land som inte gav lika fantastiska simningar från min sida även om jag blev trea på 50 bröstsim.



November
Min svenska vän Sofia gifte sig här I Arizona, Vi slog UCLA för första gången på 11 år!! Underbar känsla! Jag åkte hem till en underbar vecka i Sverige för att simma SM – Fina simningar som dock kantates av några onödiga diskningar.



December
Snabbtripp till Vegas men flickorna, Galen Finals vecka, Johanna Tog Examen från ASU och flyttade hem till Sverige efter en UNDERBAR tid tillsammans med oss I familjen <3. Firade Jul I Californien och somnade innan tolvslaget på Nyårsafton.

Är nu Väldigt redo för 2012 att dra igång på riktigt!!

RSS 2.0