Inspirerande

Det här är en kille som verkligen inspirerar mig! Han är Senior i Brottarlaget på ASU och vann NCAA i år (Bäst i landet). Den stora anledningen till varför han är så inspirerande är att han bara har ETT BEN!! Faktumet att han vänt detta handikapp till något positivt har fått honom att gå hela vägen och vinna NCAA.

Han är riktigt cool och får mig att se saker och ting ur ett annat perspektiv och förstå att det finns mycket onödigt man lägger energi på och att ingen kan säga åt dig vad du inte kan göra. Uppenbarligen är det mesta möjligt att åstadkomma.





Sommar i Tempe, AZ

Halva stan är tömd på folk, mitt hus är tomt på rumskompisar och halva laget har åkt hem (så har de varit den senaste månaden iof). Nu börjar även temperaturen så sakteliga krypa upp mott rätt obekväma grader. Det händer inte så mycket just nu men jag har iaf kommit in i en bra träningstrutin här i min ensamhet.

Men om Tio dagar får jag ÄNTLIGEN stå på Svensk mark igen!! Jag har inte varit hemma sedan i November, så det är på tiden. Jag känner mig väldigt redo att åka hem till blommor, grönt gräs och Svensk sommar - det bästa som finns.

Men under tiden som jag tränar på här borta sysselsätter jag mig med att läsa en ledarskapskurs på sommarskolan för att jag ska kunna ta lite färre klasser till hösten. Idag köpte jag även Jordgubbar och gammeldags vaniljsglass för att försöka få lite svensk sommarfeeling!

Tyvärr har min kamera gått sönder och min mobil och min dator har vissa sammarbetssvårigheter, det kan bero på att de båda två sakta men säkert närmar sig en säker död så det blir tyvärr inte så mycket bilder den närmaste tiden.

ciao


Team Captains

För ett tag sedan blev jag och Jordyn framröstade av laget att vara Lagkaptener för Tjejlaget från och med i höst!! Det blir Mycket att göra och fixa med men väldigt kul, spännande och lärorikt blir det också!!! Som lagkapten för ett simlag på College är det mycket som ingår i jobbet. Allt från att trycka tröjor, ordna aktiviteter, fixa "goodie-bags" till restävlingarna och annat fix å trix å pyssel till att peppa, hjälpa alla att prestera, träna och se till att alla mår bra och sköter sig m.m. m.m. 

Ett roligt Senior year är att vänta, det är ett som är säkert!!






Nya vänner

I helgen hade vi tävling här på hemmaplan, en massa barn och en del proffs som Cullen Jones tog sig hit för att tävla. (till alla små-flickors förtjusning)

En helg för att få träna på mjölksyra och försöka minnas hur man lägger upp en 100ing bröstsim efter två månaders tävlingstorka blev målet för min helg. Efter ett antal försök tycker jag ändå att jag fick lite koll på hur man gör igen.




Jag fick också en ny liten bröstsimsvän under denna helg, 13-åriga Isabelle från Sun Devil Aquatics.






RSS 2.0