Wyoming

Jag är alltså i Wyoming över helgen. Jag har det jätte bra!

* Men jag har ingen mottagning på min mobil, vilket faktiskt är ganska skönt och också ett tecken på att jag är långt ute på vischan - dagens I-landsproblem

* Internet fungerar knappt - dagens I-landproblem #2, men jag är helt okej med det också.

*´Racear på fyrhjulingar!!

* Jag är omgiven av underbara människor

* Äter maaaat!! turkey, stuffing, cranberry, gravy och pumpkin pie så det sprutar ut ur öronen!

* Jag vilar helt enkelt upp mig, får familjekärlek och laddar inför Finals week efter en OTROLIGT intensiv höst utan en enda ledig helg.

* Återkommer när jag är tillbaka i Tempe.

Thanksgiving

Helgen vi all ahar vantat pa hela hosten ar har THANKSGIVING weekend!! och vi har tre dagar! ledigt fran traning, eller vi ska ju trana pa egen hand men vi har ingen traning med laget. Saa skont, vi behover alla ett "mental break" fran simning efter denna intensiva host.

Jag kommer befinna mig i Wyoming, av alla stater i hela usa, for att halsa pa vanner till familjen. Det har ratt sunkig internetuppkoppling men jag ska forsoka uppdatera under helgen, med all super mat! Jag kommer rulla nar jag kommer hem.


LYCKA TILL PA SM ALLA NI SOM SKA SIMMA DET IHELGEN!!

You know you're from sweden when

- You would rather stand up on the bus for an hour than bother the person who's handbag is currently occupying the last available seat.

- It's completely normal for you that all newspapers are stapled together and you can't handle non-Swedish     newspapers, that are not.

- You feel uncomfortable with the cashier packing your bags for you, and secretly you consider this to be very
   inefficient since he/she should concentrate on helping the next customer.

- You find people from other cultures generally being rather loud. With the exception of the Finish.

- You try to explain "The Law of Jante" to non-Swedes..!

-You seriously want to HURT Non-Swedes who ask 'how's life in SWITZERLAND?'



Jul i stugan

I morse bestämde sig radiostationerna att det var Jul och började spela julmusik!

Det spelades inte en låt lite då och du utan under de 15 minutrarna jag satt och och frukost innan träningen spelades det julmusik oavbrutet!?  Juldekorationerna åkte upp direkt efter Halloween i alla köpcenter och nu har de alltså kommit igång med julmusiken. Man lär har tröttnat rätt rejält på den innan julen kommer på riktigt.



Amerikansk uppkörning

För ett tag sedan så fixade jag ett amerikansk körkort så att jag lagligt får köra bil även här. Inte trodde man när man kämpat sig igenom den svenska uppkörningen att man skulle behöva göra det ännu en gång! Men den amerikanska versionen är en aning enklare.

Ett litet häfte med körkortsteori istället för den svenska stora boken och endast 30 frågor på teoriprovet.

När det sedan kom till uppkörningen skrattade jag för mig själv i bilen. Jag fick köra endast Högersvängar, ingenting till vänster. Bara runt kvarteret, ingen motorvägskörning, inget filbyte, bara runt i industriområdet.

Det var över på mindre än tio minuter! och till skillnad från de tusentals kronor man lägger ut på svenska körkort kostade denna upplevelse endast $10.



Talang?








Hard work beats talent if talent doesn't work hard









Update

Ursäkta blogguppehållet men det har haft sina orsaker. Det har hänt en hel del på sistone.

- Det har blivit "kallt" (inte med svenska mått mätt men de är mössa och vantar som gäller när det cyklas till morgonträningen - Mamma har varit här på besök i en hel vecka, en vecka som gick alldeles för fort


- Vi simmade riktigt bra Dualmeet mot UCLA. Tajt enda in till de sista grenarna, nästa år tar vi dem utan problem. RIktigt roligt Dualmeet där jag simmade mycket bättre än sist.


- Vi har flyttat, IGEN. Nu bor Johanna jag och Elina ihop och huset är jätte mysigt! Måste skicka ett tack till min kära mor som hjälpte till otroligt mycket under flytten. Jag var helt slut i två dagar efter allt bärande och körande fram och tillbaka.
Bilder har efterfrågats och kommer strax!


- Jag ska simma EM i Istanbul! Ska bli super kul, längtar!


- Jag är hemma i Sverige om 26 dagar!!



World cup lektion

Sitter och tittar pa livesandningarna av World Cup under min psykologilektion. Simningarna ar raaatt mycket roligare att titta pa an att lyssna pa min larare som borjar prata nonsens titt som tatt. Det simmas fort av svenska simmare, grattis till alla er. Ska bli intressant att se vad som hander med varldens simresultat efter arskiftet da det inte far simmas i rymdrakter lange. Da tror jag man far se vem som faktiskt ar bast pa att simma, inte vem som passar bast i drakten. Men saklart man ska utnyttja drakterna sa lange det gar, det tanker iallafall jag gora. Om en stund ska jag aka och hamta min kara mor pa flygplatsen!! Hon ska vara har i en vecka. Ska bli sa skont att fa lite foraldrakarlek igen.

mjolksyra av att borsta haret

Jag tror manga simmare i storre delen av varlden kanner som jag jusst nu.. November traning... usch!
En del av er kanske vet hur det kanns nar man ar sa trott efter en hel dag av traning att det till och med ar jobbigt att andas for att magmusklerna inte riktigt orkar mer for denna dagen. Armarna gor inte riktigt som man vill och man far mjolksyra i armen av att borsta haret. Varlden tycks ga lite i slowmotion for snabba sprintiga roreler fungerar inte riktigt. Dar ar jag nu! Och det ar inte mycket annat att gora an att borra ner huvudet och veva vidare pa armarna for snart ser vi ljuset!

ett litet inlagg med tycka-synd-om-mig-sjalv-syndrom-influens och en tendens till overdrift. Maste fa komma nagot sadant ibland ocksa...

ASU vs Utah

 

Ja mitt första dualmeet är över och jag har haft väldigt roligt! kul att bo på hotell och resa med laget.

Vi Vann överlägset mot Utah men förlorade med några ynka poäng mot BYU. Jag simmade okej mot Utah och lite sämre mot BYU. Orkade inte riktigt 200bröstsim... MEn de e oktober så vad ska man säga om det.? inte mycket.

Båda tävlingarna var inomhus vilket gjorde att stämningen höjdes ett par snäpp. Massa hejjande och skrikande hela tiden plus en massa lopp på raken. Upp på pallen, maxa, Mjölksyra, bada av, äta en banan, gatorade, upp på pallen, maxa, mjölksyra, hejja, bada av, gatorade. Det är så dualmeet ser ut och jag var lagom mör i kroppen när vi kom hem igen, Ingen vild halloween fest för mig inte!

Jag träffade på Björn Gunnarsson som simmar för Utah, man stöter på svenskar lite överallt i det här landet.

En av tjejernas systras simmar för Utah så deras föräldrar åkte med för att titta. Eftersom det inte kunde välja vilken skola de skulle hejja på löste det problemet så här.




Väldigt kreativt måste jag säga.


Salt Lake city var väldigt vackert och kallt som sagt så det var skönt att komma tillbaka till 30grader och sol igen.





RSS 2.0