Swimming World Magazine


Swimming World Magazine har skrivit en artikel om mig på sin hemsida. Artikeln handlar om simmare som är nära att kvala in till OS-trupperna.

Ta en titt och läs artikeln HÄR



Swimming in the south

Några dagar efter Graduation packade jag ihop hela mitt liv i väskor, lådor och boxar, stuvade in allt i min garderob, och tog en del farväl av kompisar jag levt med de senaste fyra åren. Det var mycket som hände på några få dagar men beslutet var taget att lämna Arizona så det var så det blev. "You gotta do what you gotta do".

En lite småsliten Rebecca åkte till Charlotte, North Carolina för att tävla Grand Prix och sedan vidare till Auburn, Alabama där jag befinner mig nu för att träna i tre veckor. Varför Auburn, AL av alla ställen kan man undra...Jo, för min tränare, Demerae Christianson, fick ett nytt jobb här och jag vill gärna fortsätta träna för henne hela vägen fram ett år som detta.

Jag får även träna med Auburn's Proffs grupp som bland annat består av Laure Manadou, Mark Gangloff, Fred Bousqet och flera olympiska simmare från olika länder. En rätt okej träningsgrupp med andra ord och det är riktigt kul att sa så bra simmare runt omkring sig på träningen!!

Detta var ocksa anledningen till att jag tyvärr var tvungen att tacka nej till EM i Ungern. Mästerskapet passade inte in i min OS planering och träningen är prioriterad före tävling just nu.

Så jag är just nu i en väldigt liten stad mitt i den Amerikanska södern, har svårt att förstå dialekten men gillar hur gästvänliga alla är, får bra träning och motivationen runt omrking mig är på topp!



Bassängen jag tränar i är samma som användes under årets upplaga av Damernas NCAA i mars.



Graduation - Class of 2012

Nu har jag kommit ut ur min bubbla som pågått i ett antal månader, därför denna totala tystnad på bloggen. Livet på våren är alltid så fantastiskt full med saker att göra, fokusera på och ta sig igenom. I år avslutades det hela med en hejdundrande Graduation vecka!!!

Fyra år av plugg, slit, träning, massa kul och en hel del äventyr har kommit till ett slut. Lyckan och friheten när jag lämnade in min ALLRA SISTA uppsats går inte att beskriva! Det har varit de bästa åren i mitt liv men allt har sin tid och jag är redo för nya äventyr nu!

Familj och vänner kom hela vägen från Sverige för att vara med och fira, och även om veckan var väldigt intensiv var det så kul att ha alla där att man knappt hann sova.

Roomies all done with College!

Pimpad Graduation hatt. Jag och Elina syntes överallt bland tusentals studenter

Kära Familjen på plats i Arizona hettan!

Svenska Flickor på Examens fest, Johanna kom hela vägen från Sverige hon med!

Simmar och Simhoppar Graduates i våra Harry Potter utstyrslar!

Glad Examinerad Student med en Bachelor i Global Studies redo att förändra världen!! =)


RSS 2.0