"What should Swimmers call me?"

Häromdagen ramlade jag över en hemsida som lagger upp sma viedosnuttar som sedan kopplas ihop med nagot som vi simmare upplever varje dag. Jag skrattade så jag började gråta åt vissa saker för jag kände så väl igen mig. Detta inlägg var min absoluta favorit

----> "Wearing Fins On Pooldeck"


Simmare och ni läsare som känner simmare, ta er en titt på länken och förgyll er dag lite grann!

Det är mycket nu...

Det är väldigt mycket på gång i mitt liv de närmaste veckorna och har varit full fart de senaste veckorna också. Därav denna EXTREMA bloggtorka som jag är väldigt ledsen för!

Om tre veckor är det dags för Graduation! Fyra år som Universitetsstudent är över och det belv väldigt påtagligt när jag häromdagen hämtade ut min hatt och...ja vad ska man kalla den...harry-potter cape?...trollkarlsmantel? Kalla den vad man vill, nu hänger den iaf i mitt rum, redo att användas om ett par veckor. Innan denna stora dag infinner sig ska ett ANTAL finals och uppsatser kämpas igenom. Motivationen tryter lite lätt så här när slutet är nära. Men det är väl bara att göra som man gör på hårda träningspass, borra ner huvudet och "Ba åk" tills man når mållinjen.





Glad Påsk!

Glad påsk från Påskkärringarna i Arizona värmen!


Elina och jag firade Skärtorsdagen med påskbord och alla härliga damer i SWEA (Swedish Women Educational Association) Kvällen var en härlig blandning av Påskgubbar på pinnar, Påsk-bitchar(!), köttbullar och ägg!

Hoppas ni hemma i Sverige äter MASSOR med lösgodis denna helg, för det är något man saknar när man befinner sig på andra sidan jorden, långt bort från geléhallon, mintkulor och cola nappar!!


RSS 2.0