Pac-12 Conference

Min allra sista Pac-12 Conference är över och jag måste väl säga att det gick helt okej. Otoppad som heter duga lyckades jag försvara min vinst på 100 bröstsim för tredje året i rad, med hela två hundradelars marginal!

Mina fina föräldrar hade också tagit sig över atlanten för att beskåda min sista Conference och vad jag förstår hade det fantastiskt roligt tillammans med en galen föräldra grupp från Arizona State. Föräldrarna i hejjarklackarna i collegesimning är inte att leka med. Det kör "All - in" med hejjarramsor, uppladdning i baren och krigardanser! Kanske är något för svenska simmarföräldrar att ta efter för att göra långa simtävlingar lite mer livade?

Nu är det dags att sikta vidare mot NCAA och OS-kval om några veckor!! Eftersom jag har så pass viktiga tävlingar framöver blev conference är lite lugnare tillställning än det var förra året för min del. Trots det hade större delen av laget tappat rösten av allt hejjande och skrikande!


Den ständigt kortaste bröstsimmerskan. Lite roligt är att det var exakt samma pristagare som förra året, bara lite omöblerat på pallplatserna.



Mammsen och Pappsen


Gå Din Egen Väg


The one who always follow the crowd will usually get no further than the crowd.
The one who walks alone, is likely to find himself in places noone has ever been


-Albert Einstein-


Never ending dopingkontroll

Förra veckan dök det upp två filurer på bassängplan och så fort jag såg dem förstod jag att det var mig de var ute efter. Man börjar känna igen utseendet på dopingkontrollanter efter ett antal år i branchen och med den traditionella axelväskan, dopingformulär under armen och faktumet att de oftast kommer i par om två gick det inte att ta miste denna gång heller.

Jag tänkte iallafall få det hela ur världen lite snabbt och fyllde vant mina glasburkar. Det visade sig dock att jag druckit alldeles för mycket vatten och mitt prov var inte giltligt...typiskt...

Bara att kissa om en stund senare... Men samma visa igen, inget godkänt prov denna gången heller. Vid det här laget började jag bli lite smått frustrerad på sin urinblåsa och slutade demonstrativt att dricka vatten och bad kontrollanterna om ursäkt för att jag måste sätta mig och plugga och för att min urinblåsa inte riktigt ville sammarbeta.

Efter de tredje försöket tog jag med mig mina övervakare hem, bjöd dem på middag och kissade ännu en gång...another fail!

FEM försök och 4 timmar senare hade jag gjort slut på kontrollantens alla glasburkar och slagit alla möjliga rekord i grenen "dopingkontroll" men lyckades iallafall få fram ett godkänt prov tillslut.

Vad gör man inte för att hålla simningen ren från doping? Två nya vänner och State-record i antal använda glasburkar under ett doping prov fick jag iallafall.





Winners

Winners take chances. Like everyone else they fear failing, but they refuse to let that fear control them.

Winners accept responsibility for their lives. Winners are positive thinkers who see good in all things.! From the ordinary, they make the extraordinary.

Winners don't give up. When life gets rough, they hang in untill the going gets better.

Winners are flexible. They realize there is more than one way and are willing to try others.

Winners know they are not perfect. They respect their weaknesses while making the most of their strengths.

Winners fall but they don't stay down. They stubbornly refuse to let a fall keep them from climbing.

Winners don't blame fate for their failures or luck for their successes.

Winners believe in the path they have chosen even when it's hard, even if others can't see where they are going.

Winners are patient. They know a goal is only as worthy as the effort that's required to achieve it.

Winners are people like you, they make this world a better place to be.









(Foto fran Simma.nu)





"Super skålen"

Super Skålen/Super Bowl


Interessant att New York Giants blev Världsmästare i American Football när det typ bara är USA som Spelar American Football....?


Madonna gjorde iallafall jordens grymmaste halftime show mitt i matchen!


RSS 2.0