Utan lägenhet igen...

Jaha där var vi, lättade glada och var i full gång med planerande för flytten. Men den glädjen blev kortvarig. Igår morse ringde de och sa att de hade dubbelbokat lägenheten och att vi inte får den längre.... Vi visste inte om vi skulle skrattae eller gråta, vi orkade inte åka runt och titta på fler lägenheter!!

Iallafall samma komplex har en till ledig lägenhet som egentligen har dyrare hyra. Men vi får den för samma pris som den första lägenheten. Enda kruxet med den är att den ligger mot en stor väg....hmm massa bilar som brummar förbi. Vi bestämde oss iallafall att vi får leva med det för allt annat var väldigt bra med den. Så nu har vi en lägenhet igen. Verkligen slängas mellan hopp och förtvivlan hela tiden.

Nu har väskorna börjats packa igen och vi får hjälp av några vänliga själar att flytta vårt "stora" möblemang. Två sängar och ett köksbord typ. Efte flytten ska en hel del möbler införskaffas!! Heja IKEA!

Kommentarer
Postat av: Fridur

NU gick det! men fan ja skulle ju skryta om att ja läste inlägget bara 30 sekunder efter publicering... det blir inte lika wow nu liksom. aja :P

SKÖNT att ni ska flytta nu iaf! stor väg eller inte, det kommer nog kännas bättre iaf! and i agree, go IKEA!

kram från en frida som är i iiiiiiiiii-snart-är-det-den-25e-mood!!! :D

2008-11-20 @ 16:35:35
Postat av: pappa

Bjud all flytthjälp på en jätte USA pizza



pappa

2008-11-20 @ 18:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0