Många bollar i luften

Nu händer det mycket. Skolan är igång och man ska ha koll på allt som händer och sker. Läxor och exams ska planeras in, träningen följder inte något direkt mönster  så den ska man ha koll på från dag till dag och internet och Tv och busskort ska sättas igång igen och man ska börja få in räkningar omatinköp och matlagning igen efter tre månader av hemmalyx.  Mycket är det och det tar nog en ett par veckor innan jag kommit in i rytmen igen.


I förrigår hade vi vårt första teammeeting där Dorsey pratade om hur vi skulle prestera bra i år, hur man ska bete sig som en "champion" i och utanför poolen, hur vi ska äta, att vi ska tänka på smådetaljer och överlag förbättra oss som simmare, studenter och människor. Hon sa också att hon skulle pressa oss hårt både mentalt och fysiskt  under året och det är nog ingen tvekan om att så blir fallet. Mötet var väldigt motiverande för hela laget tror jag och nu är det verkligen lagsammanhållning som gäller mer än någonsin förr och träning träning och åter 100%ig träning. All denna info plus massa annat vackert sammanplockad i en vit pärm till var och en av oss.


Vi fick också årets första gruppbestraffning utdelad...(visst är gruppbestraffningar förbjudet enligt lag i Sverige?) iallafall hade två simmare gjort något dumt i helgen och vi fick allihop en rejäl bassning om att vi måste hjälpa varandra om någon hamnar i trubbel och stötta och help out, å lag å sammahållning och "we are a team" kom upp igen. Straffet blev att HELA laget ska komma in klockan sex på morronen torsda,Fredag,lördag och söndag morgon för att städa poolen i två timmar...Welcome back to college!

Kommentarer
Postat av: Jesper

Det var inte mycket städande idag, mest spyande

2009-08-28 @ 05:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0