Kändistätt i poolen

Idag när vi kom till träningen möttes vi av bland annat Katie Hoff (för er som inte är simmare så är det en världssimmerska som har världsrekord och OS-guld, född 1989) och några andra amerikanska landslagssimmare. Alla i vårt lag blev såklart väldigt nyfikna och kunde inte låta bli att smygkika när hon simmade och undra vad hon gjorde i vår bassäng?! Det disskuterades många olika orsaker bland simmarna. Allt från ett Photoshoot för Speedo brevid en kaktus, till att hon var på läger eller att hon bara ville ut och rasta sin hund ute i världen. För hon hade med sig en liten lurvtuss på bassängplan.

Dessutom skulle Ryan Lochte ha kommit och tränat också, men till alla tjejers besvikelse kom han aldrig. (Ryan Lochte är troligtvis simmarvärldens mest eftertraktade man). Vissa blev väldigt mycket mer uppspelta än andra beroende på hur kändiskåt och dreggla-över-het-simmareaktiga de är, (det finns några extremister i laget och bland high school tjejerna som tränar efter oss)Jag tror iof inte att någon ändå tycker att det är värt att åka till bassängen 5:30 imorrn bitti då de ska träna igen...(annars är det väl lite illa)

de var iallafall I arizona för något möte med sponsorer, US Swimming och agenter. ( måste vara jobbigt att vara kändis.. ;) )

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du är ditt vanliga trevliga jag! Vi ses snart!!!!!

2009-01-29 @ 20:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0