Ett halvt maraton

Igår hade vi landträning som vanligt innan simningen. Denna dag samlade de oss tjejer utanför simhallen och säger att vi ska springa, precis som vanligt. Däremot får vi varsin karta över "Ironman loopen" alltså samma bana som de galnaste triatletherna kör när de är här och tävlar.

På Ironman springer de fyra varv av denna loop, vi skulle springa två varv = ett halv maratonlopp. Vi trodde det var en skämt och blev en aning chockade. Vi fick höra att det var för "team bonding" och att det fick ta hur lång tid som helst bara vi höll ihop. Vi fick information om vattenposter utmed vägen och började göra oss klara för att springa iväg.

Vi hann ca 50meter innan tränaren ropade tillbaks oss med ett flin och sa att det vara var ett skämt och att vi skulle gå och spela volleyboll istället!!!!!!??

Tränaren som kom på denna briljanta idé, Demerae (hon gillar att driva med folk) hade förväntat sig att någon skulle börja klaga eller till och med börja gråta. Men hårda som vi är accepterade vi bara faktum om började springa.

Vi tog det hela mycket bra och det blev väldigt mycket skratt när vi joggade bort mot volleybollplanerna istället.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0