KLAR!

Min sista Final är avklarad och det var med skrumpna hjärnceller jag igår lämnade in det sista provet och firade med att inte göra någonting på hela kvällen!! 7/8 av College är över...skönt men lite skumt, vad hände? poff poff och plöstligt är man på sitt sista år.

Dessutom är det idag den 13e December - Lucia. Vi i huset var lite ledsna för att vi inte fick se Luciamorgon hemma i sverige och blev därför väldigt glada när jag upptäckte att SVTplay faktiskt lät oss se på det online!! Så den senaste timmen har varit full av Lucia sång som motiverade oss till att baka lussebullar senare idag (får se om bakandet faktiskt blir av, men tanken är god)




Som Cissi skulle Saga: "Sankta Lucia Pa Er"




Kommentarer
Postat av: vic

tycker ni jämt bakar...?

2011-12-13 @ 18:48:13
Postat av: Martine Westerlund

Hej Becca



Jag hittade din blogg när jag letade efter klubbar vinterbad i Sverige. Var god kan du skicka den här informationen om vinterbad konkurrens på att alla du känner. Anna-Karin Nordin kommer att delta och så kommer Hans Brett.Schneider tidigare Robinson Survival TV-serie vinnare



Tack



Martine Westerlund



Välkommen till Första Svenska Mästerskapet i Vintersimning.

4-5 februari 2012 kommer det Första Svenska Mästerskapet i Vintersimning att genomföras i Skellefteälven mitt inne i Skellefteå. Bakom arrangemanget står Föreningen för Mörkrets och Kylans Glada Vänner, som är ansluten till International Winter Swimming Association och medlem i Svenska Frisksportförbundet. Mästerskapet är även öppet för utländska simmare som tävlar i en internationell klass. Dessutom genomförs simstafetter 4 × 25 meter där minst en av deltagarna måste vara kvinna.

Meningen är att det ska genomföras SM-tävlingar i vintersimning varje år. Dessa kommer att hållas på olika platser i landet. Men i Skellefteå ska man årligen arrangera Scandinavian Open. Dessutom har Föreningen för Kylans och Mörkrets Glada Vänner ansökt om att få arrangera VM 2016 i Skellefteå.

Föreningen har entusiastiska partners i Skellefteå kommun, Destination Skellefteå och föreningen Skelleftesim.



http://www.vinterbad.se/

2011-12-19 @ 18:27:07
URL: http://www.vinterbad.se/
Postat av: Anonym

Lånade en bild av dig till SIMMA. Gott Nytt !

2011-12-28 @ 22:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0